Teszteld a lelked állapotát! Mit látsz meg elsőként a képen?

Teszteld a lelked állapotát! Mit látsz meg elsőként a képen?

A pszichológiában létezik egy különleges vizsgálattípus, amely során kettős képet használnak.

Ezekkel a technikákkal könnyebb a pszichológusoknak azonosítani a páciens személyiségének fő jellemzőit, jellemének különlegességeit, és egyben választ adni arra a kérdésre, melyik utat kövesse a továbbiakban.

A következő teszt segít abban, hogy megtudd, milyen a pszichológiai állapotod a jelen pillanatban.

Nézd meg alaposan az alábbi képet! Mit veszel rajta észre először?

Hattyú

A jelen pillanatban kissé zavart vagy, és nem tudod, melyik irányba kell az életedet folytatnod. Emiatt azonban nem szabad megijedned, vagy elkeseredned, előbb-utóbb minden embernek választania kell, és előre senki sem tudja, hogy a választott út lesz-e a megfelelő. Próbáljad megfontolni a választás minden pozitív és negatív következményét. Ezeket felírhatod egy papírlapra. A legfontosabb dolog az, hogy ezt ne elhamarkodottan tedd, ugyanakkor ne tulajdoníts neki a valósnál nagyobb jelentőséget sem. Néha, jobb egy kicsit eltávolodni a problémáinktól és valami másra fordítani a figyelmünket, és a megoldás jön magától.

Mókus

Ami körülötted történik, az kivágta a biztosítékot nálad. Elkeseredett vagy, és úgy tűnik, nincs kiút. De furcsa módon a legjobb megoldás az lenne, hogy elengednéd a dolgot, és megbíznál a sorsban. Lazíts néhány napot, vágj bele izgalmas kirándulásokba. Vagy csak próbálj meg otthon egy jót aludni, vagy TV-t nézni. Miután végre valahára kipihened magad, megnyugszol és rájössz arra, hogy nem is annyira szörnyű a helyzeted, mint gondoltad, kár volt hát a nagy hűhóért.

FORRÁS: https://bidista.com/teszteld-a-lelked-allapotat-mit-latsz-meg-elsokent-a-kepen/


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL