Titokzatos teszt: válassz egy álomcsapdát, és nézd meg mit árul el rólad!

Titokzatos dologról árulkodik, hogy a képen látható álomcsapdák közül melyiket választod ki! Nézd meg őket a képen, és gondolkodás nélkül válassz közülük egyet!

1.

Ha az egyest választottad, akkor előfordulhat, hogy ennek az álomcsapdának a háta mögött sötét árnyék húzódik. Esetleg olyan negatív emlékeket, netán traumát őrzöl, melynek a mai napig is kihatása van az életedre. Nagyon megerősödtél az évek során lelkileg, így amennyire csak lehet, elrejted a világ elől, ha valami bajod van. Annak ellenére, hogy sok mindenen mehettél keresztül, igyekszel az élet napos oldalát nézni, és bízni abban, hogy majd csak minden jóra fordul. A tapasztalataidnak köszönhetően a jég hátán is megélsz, esetleg pár napig keseregsz, aztán megrázod magad és mégy tovább.

2.

Ha a kettest választottad, akkor titkokat rejthetsz. Titokzatos vagy és lehet, hogy nem kevésbé hangulatember. A környezeted olykor nehezen igazodhat el rajtad, mert előfordulhat, hogy egyik nap ezt gondolod, a másik nap meg azt. Mások felé nemigen nyitsz: ha új társaságba csöppensz, ahol sok az ismeretlen, először csendben felméred a terepet, képet alkotsz az emberekről és csak azután kapcsolódsz be a beszélgetésbe. Nem beszélsz sokat, és csak olyan témákhoz szólsz hozzá, melyekre van rálátásod.

3.

Ha a hármast választottad, te egy igazán határozott, céltudatos ember vagy. Mindig egy lépéssel előre gondolkodsz, pontosan megtervezett úton halad az életed. Rendkívüli a teherbírásod, nagyon jó kolléga vagy, de egy picit lehetnél lazább is. Egy-egy közösen elfogyasztott tea a kollégákkal, vagy esti séta a kedveseddel feldobja a dolgos hétköznapokat.

4.

Ha a négyest választottad, rendkívül figyelmes és filozofikus lelked van. Különleges személyiséggel rendelkezel, ugyanis tele vagy egyediséggel, és az ismerőseid határozottan egyetértenek abban, hogy nem ismernek még egy hozzád hasonló embert. Szükséged van a személyes térre, és arra, hogy a kreativitásodat megfelelően ki tudd élni – így gyakran előfordul, hogy mások kissé félreértenek. Mivel nagyon érzelmes vagy, ez olykor kifejezetten rosszul is érinthet. Megvan benned a képesség, hogy az élet vidám és sötét oldalával is tisztában légy, és ez hatalmas erőt ad számodra.

5.

Ha az ötöst választottal, Te magad vagy a titok. Az igazi valódat nehezen mutatod meg, még akik közel állnak hozzád, azok sem ismernek igazán. Nem rejtőzködsz, csak nehezen nyílsz meg, és ezt a begyakorolt gesztusokkal, kedves szavakkal leplezed. Sok dolog, amit kifelé mutatsz, nem belőled fakad, hanem a társadalmi elvárásoknak felelsz meg leginkább. Ha megkérdeznék tőled, milyen vagy valójában, nehezen tudnál rá válaszolni. Az, ami benned zajlik, úgy érzed, csakis terád tartozik.

6.

Ha a hatost választottad: nálad titokzatosabb embert még nem hordott a hátán a föld; még te magad sem tudod, mik a mozgatórugóid, úgyhogy sok sikert annak, aki megpróbál megérteni! A hangulatod naponta változik, a fejedben csak úgy repkednek az ötletek – keveset beszélsz, de állandóan cselekszel, pörögsz, kreatív vagy. Imádnak az emberek, mert mindig feldobod a napjukat!

szerző: pozitív gondolatok

a kép forrása: lostest.com


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

Lájkold az  oldalunkat  Facebookon: NAPI ÚTMUTATÁS

CSATLAKOZZ NAPI ÚTMUTATÁS CSOPORTUNKHOZ ITT