Tökéletes szerelem bevonzása

El tudod képzelni milyen lenne a tökéletes pár számodra? Ha már tudod mit szeretnél, a gondolataid által keltett rezgések is elősegítik, hogy beléphessen az életedbe.

Ne hagyd ki ezt a lépést és szánj rá elég időt, hogy pontosan és reálisan alkoss egy képet arról, akivel szeretnéd leélni az életedet. Lehet nagyon vonzó egy üzletember, de vajon mennyire tudnád tolerálni ha a figyelmét a hétköznapokban a munkájával kéne megosztanod? Egy versenysportoló is izgalmas partnernek tűnhet, de vajon lépést tudsz majd tartani vele, részt tudsz venni a hobbijaiban?

Így vonzd be a tökéletes társat az életedbe

Készíts egy képösszeállítást azokról a dolgokról, amelyek számodra létfontosságúak egy kapcsolatban. Légy kreatív kivághatsz újságból képeket, rajzolhatsz, festhetsz, ragaszthatsz. Keresd meg azokat a képeket melyek a legkifejezőbbek.

Gyűjtsd össze azokat a fogalmakat, amelyek fontosak számodra egy szerelemben. Hűség, biztonság, stabilitás, vágy, vonzalom, támogatás. Érdemes azt is végiggondolni, miért ezek jutottak eszedbe! Írd fel piros színű tollal a kollázs különböző pontjaira.

Helyezd a képet egy olyan helyre, ahol minden reggel az első pillantásod rá esik.

Írd le pontosan, ügyelj a megfogalmazásra, milyen párkapcsolatra vágysz. Például: Olyan társat szeretnék az életembe, akivel ……….., aki mellett…………, aki …………….. . Naponta egyszer olvasd fel magadnak hangosan is, milyen kapcsolatra vágysz, hiszen a szavak mágikus ereje élővé, elevenné tesz a varázslatunkat.

Lylia jósnő

http://lylia.hu/magia/szerelmi-magiak/tokeletes-szerelem-bevonzasa/


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Pozitív energiával feltöltő, tisztító tibeti hangtál zene 10 perc

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Ez a zene 20 perc alatt feltölt pozitív energiával és levezeti a nap során felgyülemlett stresszt. Tökéletes elalvást segítő tenger hullámzással.


Nyugtató, 15 perces csakra hangoló meditáció, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

A Tibeti hangtál rezgései megszabadítanak Téged és az otthonodat a negatív energiáktól és feltölt pozitív energiával ?


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL