Tudd meg, milyen előző életbeli tapasztalat befolyásolja jelenlegi szerelmi életedet!

Ha ugyanazokat az ismétlődő mintákat tapasztalod a párkapcsolataidban, akkor annak nagy valószínűséggel köze van előző életbeli kérdésekhez.

Sok személyes kihívásunk a múltbeli élményekből ered, és ezek a kihívások még mindig szükségesek ahhoz, hogy a lelkünk gyógyulhasson, érhessen és teljessé válhasson. Jó, ha tudod, hogy ezek a kihívások okkal vannak az életedben, hiszen a lelked választotta magának őket, hogy növekedhessen az általuk szerzett tapasztalatokból.

Az, hogy az életedben ezek a kihívások ismétlődően jelennek meg, nem jelent azt, hogy örökké szenvedned kell tőlük, Minél mélyebben megérted, hogy mi zajlik benned ezekkel kapcsolatban, annál könnyebb lesz számodra ezekkel szembenézni és megbirkózni.

Lássuk, hogy a jelenlegi szerelmi életedre mi van befolyással! Válassz egy szívet, amelyik a leginkább rezonál veled és olvasd el a hozzá tartozó leírást!

Ha az 1-et választottad: Bizalom

Előző életedben gyakran hazudtak neked és használtak ki, amiért sikeres és gazdag voltál, olyan szinten, hogy szegénységbe jutottál emiatt. A téged körülvevő emberek kihasználták a jó természetedet és a végén gyakorlatilag semmid nem maradt. A jelenben nehezen bízol meg másokban és hiszed el azt, hogy őszinték hozzád.

Emiatt bizonyára sok párkapcsolati szituációban gyanakvó vagy és megkérdőjelezed a másik tetteid, azt firtatva, vajon mi lehetett a valódi motiváló ereje a tetteinek. Bár bölcs dolog nem mindent elsőre elhinni, amit hallasz, elérkezhet az az idő, hogy a gyanakvásod olyan mértékűvé növekszik, ami már egészségtelen és remetévé tehet. Ennek a párkapcsolati kihívásnak a megoldása az lehet, hogy megpróbálsz egy kissé könnyedebb lenni és nem első pillanatban elítélni mindenkit a bizalmatlanságod miatt. Adj egy kis időt a másiknak, hogy bizonyíthasson, mielőtt eldöntenéd, hogy milyen emberrel állsz szemben.

Ha a 2-t választottad: Határok

Tapasztaltad valaha, hogy az emberek annyira szokták feszegetni a határaidat, hogy az számodra már kellemetlen és nem tetsző? Az egyik párkapcsolati kihívásod az, hogy megtanuld, hogyan állj ki határozottan a véleményed mellett és hogyan legyél képes nemet mondani, ha valamivel nem értesz egyet. Az előző életedben annyira szomjaztál mások helyeslésére, hogy mindenkinek igent mondtál és közben elvesztetted az identitásodat, mert olyan kétségbeesetten próbáltál beilleszkedni mindenhová.

A te kihívásod megoldása során lehet, hogy nem mindenki fog téged kedvelni, de legalább meghúzod azokat a határvonalakat, ameddig hajlandó vagy elmenni másokért, különben ha nem így teszel, annyira ki fogsz merülni a mindenkinek való megfelelésben, hogy a lelki jólléted látja majd a kárát. Ne tégy mindig kompromisszumokat, ne érezd magad bűnösnek amiatt, hogy időnként nemet mondasz és meglátod majd, hogy békésebb lesz az életed.

Ha a 3-at választottad: Félelem a továbblépéstől

Jelenlegi életedben nehezedre esik a mérgező emberekkel és élethelyzetekkel szakítanod. Ez a küzdelem az előző életeidből származik, ahonnan az emberek mindig elszivárogtak a katonaság, betegség, halál, házasságtörés, stb. miatt. Az előző életedben mindig egyedül voltál, mert a közeli hozzátartozóid túl korán távoztak mellőled. A jelen életedben nem lesz hiányod egészséges, szeretetteljes és kiegyensúlyozott kapcsolatokból, szóval rendben van, ha a mérgezőket megpróbálod kiiktatni belőle.

Hinned kell benne, hogy amiben vagy az jó is lehet és ki is tart majd. Ha mégsem így van, akkor pedig legjobb lesz, ha kiszállsz egy egészségtelen kapcsolatból, időt adsz magadnak a gyógyulásra, majd kinyitod újra a szíved, hiszen a világ tele van lehetőségekkel és rengeteg örömteli kapcsolat vár még rád.

tudasfaja.com


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL