Tudod, miért hazudnak a férfiak? – 6 ok, amiket ők maguk soroltak fel

Valljuk be Drága Hölgyeim, időnként mindannyian füllentünk egy kicsit, mindegy, hogy férfiről, vagy nőről van szó. A különbség csak annyi, hogy mi férfiak azt gondoljuk, hogy jobban csináljuk. Vagy tévednénk? A választás a ti kezetekben van, én csak azt tudom elárulni, hogy melyek a fő indítékaink, és hogyan kerekedhettek felül egy-egy hazugságunkon.

Ha tudni akarjátok, sokszor azért lódítunk a kedvesünknek, hogy ne bántsuk meg – nem számolva azzal, hogy így sokkal nagyobb sebet ejtünk, mintha nyíltan beszéltünk volna. Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy hazugság és hazugság között óriási különbség van – legalábbis szerintem. Íme, a leggyakoribb hazugságok, melyekkel szívünk hölgyét „kényeztetjük”:

Erről a 6 dologról füllenthetnek olykor-olykor a pasik!

1. Egyáltalán nem látszik, hogy felszedtél néhány kilót drágám

A következő szituáció a legtöbb, párkapcsolatban élő férfi számára ismerős: szombat este, készülődés a buliba, bemelegítés, telefon a haverokkal, hogy hol találkozunk… És egyszer csak szívünk hölgye kilibben a fürdőszobából, és nekünk szegezi a kérdést „Nem tűnök kövérnek ebben a ruhában?” A legjobb válasz erre: „Nem, persze, hogy nem tűnsz kövérnek drágám!”. Majd ezt követi a „Gyönyörű vagy!”, illetve egyéb hízelgő szavak. Az egyetlen módja, hogy ép bőrrel megússzuk ezt a helyzetet, ha felvesszük a kesztyűt és reagálunk a kérdésre, máskülönben bármit mondunk, az bizony hamarosan ellenünk fordul, és igen valószínű, hogy ajtócsapkodással végződik a dolog. A lényeg az, hogy a kedves ducinak érzi magát és nekünk pedig az a dolgunk, hogy eloszlassuk az aggodalmát. Vagy nem így van Drága Hölgyeim?

2. Sztriptíz bár? Viccelsz?

A sztriptíz bárok, csakúgy, mint a pornófilmek, a bennünk rejlő legősibb nemi ösztönökre hatnak, melyeket kevés férfi (vagy egy sem) tud figyelmen kívül hagyni. Nagy kár, hogy a barátnőink nem tudják elfogadni, hogy szeretjük nézni, amikor egy gyönyörű meztelen nő táncol a színpadon. Ha szembeszállunk ezzel a ténnyel, csak halmozzuk a hazugságokat a kapcsolatunkban, mivel folyamatos megerősítést kell adnunk a párunknak, hogy ő az egyetlen, aki méltó arra, hogy fantáziáljunk róla. A valóságban azonban teljesen természetes, ha élvezzük a szórakoztatás eme műfaját. Persze, tudom, hogy csak nekünk az, a nők nem így gondolkodnak.

3. Majd később megbeszéljük

Ez a rövid mondat legtöbbször segít véget vetni egy veszekedésnek, vagy egy közelgő, értelmetlen vitának. Valójában az esetek nagy részében nem akarjuk „később megbeszélni”, mi több, egyáltalán nem akarunk beszélni róla. Ha sikerül egy kicsit elodázni a kirobbanó vitát, időt nyerünk és kihangsúlyozhatjuk, milyen felesleges egy ilyen semmiségen veszekedni. Habár ez egy meglehetősen hatékony fegyver az arzenálunkban, azért nem használhatjuk túl gyakran, különben a mögötte rejlő valós szándék előbb-utóbb egyértelművé válik.

4. Imádom, mikor főzöl, drágám

Mivel vannak olyan nők, akik még pirítóst sem tudnak készíteni szakácskönyv nélkül, kell, hogy legyen egérút azoknak a férfitársaimnak, akiknek nem konyhatündér jutott osztályrészül. Legjobb, ha mosolyogva tűrünk, hiszen végtére is szívünk hölgye pontosan nekünk szorgoskodik a konyhában. Ha azonban odáig fajul a helyzet, hogy zacskószámra kell magunkba tömni a szódabikarbónát, szívesebben ajánljuk fel, hogy inkább segítünk vacsorát készíteni, vagy beugrunk a sarki kisvendéglőbe egy meghitt, gyertyafényes vacsorára.

5. Persze, hogy szeretem a romantikus filmeket

Ha hiszitek, ha nem, Drága Hölgyeim, vannak hazugságok, amelyekkel tulajdonképpen csak energiát spórolunk meg. Íme. Minek magyarázni, hogy mennyire valótlan, bugyuta és unalmas tud lenni egy romantikus film? Helyette lazítunk, töltekezünk egy kis csokival, üdítővel, és elmélkedünk az élet nagy dolgain.

6. Imádom anyádat!

A nők szívéhez néha a családjukon át – sőt inkább az anyjukon át – vezet az út, úgyhogy mosolygunk még akkor is, ha az Addams family-ben érezzük magunkat. Érdemes kibírni a mamát, főleg ha tényleg komolyan gondoljuk a kapcsolatot. Ha szerencsénk van, remek após-anyós párost foghatunk ki, bár a világtörténelem áttanulmányozása után azt kell mondanom, erre elég kevés példa akadt. Nem baj, kialakítjuk a jófiú-repertoárt, kibírjuk a drága mama megjegyzéseit, elnézzük a viselkedését, és hangosan ismételgetjük, hogy „milyen jó, ha együtt van a család”.

Erdős Attila noiportal.hu


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL