Tudom, hogy rég óta várod ezt az üzenetet, most rád talált. Talán nem véletlen, ennek most jött el az ideje!

Tudom, hogy régóta várod ezt az üzenetet, most rád talált. Talán nem véletlen, ennek most jött el az ideje!

Szeretett Olvasónk,

Érezted már valaha, hogy az Univerzum olyan szinkronitásokat kínál neked, melyek túlmutatnak a véletleneken? A jelenségek, melyek túl gyakoriak ahhoz, hogy pusztán véletlenek legyenek. Ha ezt a cikket olvasod, nem véletlen, hogy most találkozol vele. Ezen a napon, ezen a pillanaton keresztül az égiek egy különleges üzenetet hoznak el neked.

Gyakran halljuk, hogy az angyalok milyen közel állnak hozzánk. Ők azok, akik az élet viharaiban is ott suttognak nekünk, bátorítanak, vezetnek. Ma, most is ők szólnak hozzád ezen sorokon keresztül.

“A jövőben egy olyan időszak következik, amikor a békesség és a harmónia kerül előtérbe az életedben. Azok a kihívások, melyekkel mostanság szembesülsz, hamarosan megoldódnak, és új lehetőségek nyílnak meg előtted. Nem kell aggódnod, mert az angyalok és az égiek már dolgoznak azon, hogy minden a legjobban alakuljon számodra.”

Az ég segítő angyala most üzen neked:

“Nem vagy egyedül a végtelen Univerzumban. Minden lépésednél ott vagyunk veled, segítünk és támogatunk. Ne félj kérni, mert halljuk minden szavadat és érzékeljük minden érzelmedet. Tudjuk, hogy mire van szükséged, és mindent megteszünk azért, hogy megkapd azt.”

Kedves Olvasó, ha mélyen a szívedbe nézel, tudni fogod, hogy ez az üzenet Neked szól. Adj hálát ezért az áldásért, mert megerősíti a kapcsolatodat az égi vezetőkkel. Írj kommentben egy “köszönöm” szót, és ezáltal gyorsabban éri el az áldás a lelkedet.

Tudd, hogy az általunk közvetített üzenetek erősítik az áldást, mely a te lelkednek szól. Add tovább ezt az üzenetet a 3 kedvenc Facebook csoportodban, hogy azok is részesüljenek belőle, akiknek szükségük van rá. Ezzel a lépéssel segítesz másoknak is abban, hogy megtalálják az útjukat és elérjék a reményteli jövőt.

Áldott legyen minden napod, és emlékezz: Mindig van valaki, aki ott van melletted, támogat és szeret!

Legyen az életed telve szeretettel és békével!

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK