Tündérek üzenete a mai napra: a tündérek bölcs és adakozó energiái ölelnek körül, arra sarkallva téged, hogy fogadd be a szívedbe az érkező áldásokat

Tündérek üzenete a mai napra: a tündérek bölcs és adakozó energiái ölelnek körül, arra sarkallva téged, hogy fogadd be a szívedbe az érkező áldásokat!

Drága Lélek,

Ezen a napon a tündérek bölcs és adakozó energiái ölelnek körül, arra sarkallva téged, hogy fogadd be a szívedbe az érkező áldásokat. A tündérek arra buzdítanak, hogy nyisd meg a szívedet és az elmédet, és vedd észre a körülötted lévő áldásokat, hiszen ezek a mindennapokban megtalálható csodák hozzájárulnak a boldogságodhoz, bőségedhez és szerencsédhez.

Tündérkártya üzenet:

“Légy nyitott a világ csodáira és fogadd be az érkező áldásokat. Engedd, hogy a hálád és a szeretet a szívedben még több áldást hozzon az életedbe.”

Szerencsehozó áldás:

“Az Univerzum bőkezűsége és a tündérek szeretete segítsen téged abban, hogy meglásd és befogadd az érkező áldásokat, és mindezek által a szerencse, a bőség és a boldogság teret nyerjen az életedben.”

Az üzenet lényege, hogy a hálád és a szeretet a szívedben nyitva tartja az ajtót az áldások befogadásához, melyek a szerencse, bőség és boldogság forrásai. Az áldások érkezésének befogadása és értékelése kulcsfontosságú, mivel ezek a mindennapi csodák bizonyítják, hogy a szeretet és a pozitív energiák működnek az életedben.

A tündérek azt üzenik, hogy légy nyitott, észrevevő és hálás. Minden áldás, legyen az kicsi vagy nagy, értékes és fontos. A hálával teli szív vonzza a szerencsét, a bőséget és a boldogságot, és segít abban, hogy a szívünkben még több áldást találjunk.

Jókívánságaim küldöm neked, hogy az Univerzum bőkezűsége és a tündérek szeretete segítsen téged abban, hogy befogadd az érkező áldásokat, és a szerencse, a bőség és a boldogság teret nyerjen az életedben.

Szeretettel és fényben,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK