Újhold varázslat, teremtő imával

Újhold varázslat, teremtő imával

Kedves Olvasóink és Mindenki, aki a Fény és Szeretet Útját járja!

Miközben a világ körülöttünk folyamatosan változik, és az élet kihívásai néha megpróbáltatások elé állítanak minket, vannak pillanatok, amikor a teremtés és megújulás ereje különösen erőteljes. Ilyen időszak az újhold ideje, amikor az ég üres lapjára új álmokat és célokat írhatunk. Ebben a különleges időben egy teremtő imával összekapcsolódhatunk Isten és az Univerzum végtelen bőségével.

„Mert én tudom, milyen terveim vannak veletek szemben – mondja az Úr –, békesség tervei ezek, nem pedig balsorsé, hogy jövőt és reményt adjak nektek.” (Jeremiás 29:11)

Ez az ígéret emlékeztessen minket arra, hogy Isten tervei mindig a javunkat szolgálják, és hogy nyitott szívvel és hittel összekapcsolódva az Univerzummal, részesei lehetünk valami csodálatosnak. Az újhold varázslata lehetőséget teremt számunkra, hogy újraértékeljük életünket, meghatározzuk igazi vágyainkat, és új célok felé vessük magunkat.

Most pedig, engedjétek meg, hogy megosszak veletek egy üzenetet, amely az újhold varázslatos erejéből fakad: Az elkövetkező időszakban sokan közületek mélyebb összeköttetést érezhettek Isten és az Univerzum energiáival. Ahogy átadjátok magatokat ennek az összeköttetésnek és hittel fogalmazzátok meg kívánságaitokat, úgy fogjátok tapasztalni, hogy az élet új ajtókat nyit meg előttetek. A változások, amelyekre régóta vágytatok, elkezdenek formát ölteni, és a teremtés ereje által új lehetőségek tárulnak fel, amelyek közelebb visznek titeket álmaink valóra válásához.

Most pedig, csatlakozzatok hozzánk ebben a teremtő imában:

Drága Mennyei Atyánk és az Univerzum végtelen Forrása,

Hálás szívvel állunk előtted az újhold csodálatos idejében, amikor új kezdetek és új lehetőségek várnak ránk. Segíts nekünk, hogy tiszta szívvel és hittel forduljunk Hozzád, megfogalmazva igazi vágyainkat és céloinkat. Áldd meg terveinket és álmainkat, hogy összhangban legyenek a Te nagyobb terveddel és az Univerzum törvényeivel. Tölts el minket bátorsággal és erővel, hogy lépéseket tegyünk azok felé az álmok felé, amelyeket szívünk mélyén hordozunk. Nyiss meg előttünk új utakat, és világítsd meg azokat lépéseink előtt, hogy bátran járhassuk az élet útját, tudva, hogy Veled minden lehetséges!

Ámen.

Kedves Barátaim, ahogy ma este az újhold energiái átölelnek bennünket, tudjátok, hogy a teremtés ereje a kezetekben van. Fogadjátok hittel és nyitott szívvel az Univerzum ajándékait, és lépjetek bátran a megújulás és teremtés útjára.

Szeretettel és áldással,

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!