Univerzális üzenet a most zajló változásokról

Tudom, hogy lelked békére vágyik. Arra kérlek, ismerd fel, a béke már ott van Benned. Sem a segítőid, sem más nem felelős saját világodért.

Ezt a világot Te alkottad, s bármikor kedved szerint változtathatsz rajta. Akár egy pillanat alatt. Arra kérlek, ne kezeld félelemmel a jövőt! A felelősség riasztja lelked, hogy részese vagy a változásnak. Tisztaságot és bölcsességet kínálsz embertársaidnak. Ne hagyd, hogy megtörjön ragyogásod fénye, hiszen az előtted álló évben akkora szükséged lesz rá, mint még soha nem volt. A világ tele van sötétséggel és ítéletekkel. Te, aki a fény szolgálatában élsz, most nem veszíthetsz az erődből.

Még egyszer szeretnélek emlékeztetni, hogy Te akartad, hogy ez így legyen. Te akartál részese lenni ennek a folyamatnak. Te akartad magadénak eme tapasztalásokat. Tőled függ, hogy az önsajnálatba süppedve Te is, mint jónéhány embertársad a sötétséget prófétálod, vagy önnön fényedet sugározva ragyogod be a világot.

Ez az év rendkívül fontos Számodra. Rendkívül sok tennivalód van. Mert így döntöttél. Rövid időn belül megérzed, hogy ki vagy valójában. Megválaszolod magadnak azon kérdéseid, amik mindeddig nyugtalanítottak Téged. De senki nem tudhatja a válaszokat. Ezeket csak Te ismered.

Te önmagad már így is egy egész, tökéletes, sugárzó lény vagy. Hova ez a sietség? A Tiéd már most is minden, amire vágysz. Nem megszerezned kell a dolgokat, hanem felismerned. Mire megtörténik a felismerés, ez a fizikai világban is manifesztálódni fog.
A felemelkedésben egy navigációs szerepet vállaltál. Hibaelhárítóként kell részt vállalnod emberek életében. Az igazi élet még most kezdődik. Most kezdődik az az élet, amiért tulajdonképpen megszülettél. Mire ez a kétségbeesés tehát? Saját ragyogásoddal segíted embertársaid a változáson át. Ahhoz, hogy valami részeddé váljon, helyet kell biztosítani neki életedben. Ne rohanj! S ne feledd, aki és ami benned él, az a Te részed. Senki Tőled el nem veheti. Nemcsak a szituációk, hanem minden érzésed és gondolatod is üzenet számodra. Figyelj oda jobban rájuk.

A szíved hordozza igazi karaktered, a szeretetnek a lenyomatát. A szíved léted központja. Minden illúzió, színlelés és ítélet kint marad a bejáratnál. Ez olyan, mintha a mennyország bejáratán lépnél be… kisgyermekként. Kétféleképpen léphetsz be. Legkönnyebben úgy, hogy lecsendesíted gondolataidat, hagyod, hogy figyelmed olyan legyen, mint egy nagy, csendes tóba dobott kő. Majd visz tova a csendességbe, míg végül megpihensz, s hagyod, hogy a koronacsakrádon beáradó arany fénnyel feltöltselek. A másik mód nehezebb, de méginkább tisztító és átformáló. Lépj be a szívedbe, egyesülj a végtelennel, az EGY lélekkel, a Teremtővel. 

A következő hónapokban a becstelenek előtt sok ajtó bezárul. Még ha be is tudnának lépni az ajtón, nem tudnak átkeveredni az önmaguk becsapásától keletkezett labirintuson. A becsületesség vonatkozik a szokásokra, a kapcsolatokra, az ötletekre, a karrierre és a tervekre. Mindenki csak addig tud előre haladni, amíg a becsületessége viszi. Ha a becsületességről elmélkedsz, megnyílnak szíved kapui, és életed eddig rejtve maradt lehetőségei. Az intelligencia hatodik dimenziója az igazság. Az igazság a tiszta csere aranyszabálya. Az igazság a csere és az egyensúly intelligenciája. Ha egyensúly van, az egészség uralkodik. Ez mindenre igaz az egészséges személytől az egészséges bolygóig. Ösztöneid figyelmeztetnek a gondolatok valódiságára, hogy egy terv gyümölcsöző eredményt hoz-e. Most minden dolog visszatér egyensúlyához. Ez az igazsághoz vezető út. A szívedben van az az intelligencia, mely ezt megengedi. Az az ár, amelyet az ember hajlandó megfizetni, nem azt jelenti, hogy korrekt érték került meghatározásra. Mindennek megvan a tisztességes ára, amely az igazságát az egyensúly arányából vonja le… hogy mennyi energiát, időt, erőfeszítést és tehetséget használtak fel a javak termeléséhez és a szolgáltatáshoz. A csere energiát rombolja mindaz, ha túl sokat fizettünk valamiért, ha túl keveset, és mindkettő akadályozza az egyensúly kialakulását.
A világ azt akarja, hogy bizonyíts! Így saját magad ura leszel, aki hajlandó arra, hogy megtalálja önazonosságát! És tudd, hogy igazán szeretve vagy.

Hegedűs Márk

Forrás: http://angyalfeny11.blogspot.hu/


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

Lájkold az  oldalunkat  Facebookon: NAPI ÚTMUTATÁS

CSATLAKOZZ NAPI ÚTMUTATÁS CSOPORTUNKHOZ ITT