Uriel arkangyal csodatevő üzenete: A szeretet és a jómód fénye

Uriel arkangyal csodatevő üzenete: A szeretet és a jómód fénye

Üdvözöllek, Kedves Olvasó!

Mai blogbejegyzésemben szeretnék megosztani veled egy különleges angyalkártya húzást és egy angyali üzenetet. Uriel arkangyal, a bölcsesség és a megértés őrzője csodatevő üzenetét fogom most veled megosztani, a szeretet és a jómód kártyáját húzva, hogy inspirációt és útmutatást nyújtson az életedben.

Az húzott angyalkártya : “Uriel arkangyal, a szeretet és a jómód fénye”

Az angyali üzenet: “Kedves lelki utazó, Uriel arkangyal csodatevő üzenete arra buzdít, hogy bízz a szeretet és a jómód erejében, amely képes megvilágítani az életedet és elhozni a bőség és az elégedettség érzését. Engedd, hogy Uriel arkangyal fénye átölelje a lelkedet, és segítsen felismerni a jelenlegi helyzetedben rejlő szeretet és jómód lehetőségeit.”

Angyali idézeted a mai napra:

“A szeretet és a jómód az Univerzum ajándéka, amely képes megteremteni a bőséget és a harmóniát életünkben.” – Ismeretlen

Uriel arkangyal üzenete a szeretet és a jómód erejéről és csodájáról szól. Engedd, hogy ez az üzenet támogasson és útmutatást nyújtson számodra az életedben, miközben felismered a szeretet és a jómód lehetőségeit és megtalálod azokat az eszközöket, amelyek segítenek elérni a bőséget és az elégedettséget.

Kedves Olvasó, hagyd, hogy Uriel arkangyal bölcsessége és fénye segítsen neked a szeretet és a jómód megtapasztalásában és megélésében. Fogadd el az angyali útmutatást, és bízz a belső erődben, hogy megtapasztald a bőség és a harmónia csodáját.

Legyen a napod tele szeretettel és jómóddal, és ne feledd, hogy Uriel arkangyal mindig ott van melletted, hogy támogasson és vigyázzon rád minden lépésednél.

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK