Vajon hiszed-e, hogy megkapod mindazt, amit fizikai szemmel még nem látsz? Hiszed-e, hogy Neked jár mindez?

Tudsz-e minden kétségbeesett nap után is kitartani egy cél mellett, ami iránt elköteleződött lelked? Vagy hagyod, hogy letaglózzanak a hétköznapok, letörjön néhány rosszindulatú kritika, befagyassza lelked egy zárt szívű személy?

Miért hiszed el a világnak, vagy bárki másnak, hogy nem érdemled meg? Ugyanakkor miért nem hiszel lelked szavának? Érzéseid az egyedüli biztos iránymutatók az életben.

A másik ember saját blokkjait közvetíti feléd. Szavaiban ott vannak a félelmei, a múltban elszenvedett fájdalmai. SEMMIT nem tud a Te utadról. Fogalma sincs róla, hány hegyet másztál meg, hány gödörből húztad fel magad, és nem volt ott, amikor egy-egy pokoli kín után újra fel kellett állnod. Nem ismeri szíved vágyait, nem érzi lelked. Nem ismeri azt a tervet, amit magaddal hoztál.

Egyedül az a kis belső hang szolgálhat vezetődül.

Vajon hiszed-e, hogy tetteidért jutalom jár? Vajon tisztában vagy vele, hogy minden pillanatban van választásod, s minden döntéssel jövőd formálod? Miért bíznád rá magad másra? Hogy valakit hibáztathass életed alakulásáért?

Vajon tudod-e, hogy a felelősségteljes élet következménye a boldogság? Tudod-e, hogy minden, aminek megfizeted az árát, a Tiéd lesz egyszer?

Mi lenne, ha egy napra, EGYETLEN napra végre hinnél MAGADban? Megéreznéd, hogy Tiéd a világ…

Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.hu)
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető:

http://elozoeletek.blogspot.hu/2011/12/karmaoldas-idopontok.html


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK