Válassz egy Buddha képet és olvasd el az üzenetét

Válassz egy Buddha képet és olvasd el az üzenetét!

Mindenki szeretné tudni, mi vár rá a közeljövőben. Melyik területen várható javulás? Mit kellene tennem a céljaim elérése érdekében? Buddha bölcs üzenetei segíthetnek a kérdések megválaszolásában. Nincs más dolgod, mint az alábbi képen szereplő öt Buddha képből kiválasztanod azt, amelyik a legjobban tetszik.

Hallgass az első megérzésedre, válassz, és olvasd el Buddha üzenetét!

Az 1. Buddha üzenete:

Racionális vagy, szeretteiddel azonban gyengéd és érzelmes. Árad belőled a nyugalom, az egyensúly megtartása fontos számodra, különösen a nehezebb élethelyzetekben. Többet aggodalmaskodsz a kelleténél, pedig a következő időszak hatalmas előrelépési lehetőséget tartogat számodra. Ha szingli vagy, hamarosan találkozhatsz valakivel, aki nagy hatással lesz rád. Ha párkapcsolatban élsz, új, harmonikusabb fejezetet nyithattok a pároddal.

Buddha tanácsa: “Ismerj meg mindent. Azt is, ami segít előre jutni, és azt is, ami visszahúz. Válassz megfontoltan. ”

A 2. Buddha üzenete:

Ha ezt a képet választottad, erős személyiséggel rendelkezel, önálló és független vagy. Nem szeretsz segítséget kérni, és azt sem veszed jó néven, ha mások belebeszélnek az életedbe, vagy kéretlen tanácsokkal látnak el. Tehetséged szerteágazó, több területen is sikereket érhetsz el. Túlságosan óvatos vagy, a legkisebb kockázatot is igyekszed elkerülni, és ez néha tévútra visz. Érdemes számot vetned a dolgaidról, és rájönnöd arra, mi az, amit a leginkább meg kellene változtatnod az életedben ahhoz, hogy elérd a céljaid. Ez az időszak kedvező számodra a változások véghezviteléhez, élj a lehetőséggel!

Buddha tanácsa: “Mindegy, melyik úton indulsz el, a lényeg, hogy menj végig rajta.”

A 3. Buddha üzenete:

Empatikus és nyitott ember vagy, aki nem fél új embereket és új dolgokat megismerni. Az agressziót ki nem állhatod. Mindent és mindenkit szeretnél megérteni magad körül. Lojális vagy és megbízható, tetteidet a jóság motiválja. Olyan nehézség bukkanhat fel hamarosan az életedben, ami másoktól való függéssel jár. Állj ki az igazadért, tarts ki elképzeléseid mellett, és bízz a képességeidben! Ha nem térsz le az utadról, nagy sikerek várnak rád.

Buddha tanácsa: “Kerüld a negatív embereket, ők mindenhol csak problémákat látnak.”

A 4. Buddha üzenete:

Rendkívül önzetlen vagy, mások érdekeit sokszor a sajátjaid elé helyezed. Akkor érzed magad igazán jól, ha segíthetsz valakin. Kiválóan átlátod mások élethelyzeteit, problémáit. Mély érzésű ember vagy, de ezeket az érzéseket ritkán mutatod meg. Nyugodt vagy, nagyon nehéz kihozni a sodrodból. A közeljövőd szempontjából fontos, hogy most saját magadra helyezd a fókuszt. Tedd azt, amit Te szeretnél, foglalkozz olyan dolgokkal, amik téged érdekelnek, ismerd meg jobban önmagad! Ha ez sikerül, olyan dolgokat fedezhetsz fel magadban, amik segítségével elképesztően nagyot léphetsz előre.

Buddha tanácsa: “A boldogság csak és kizárólag döntés kérdése, nem pedig valaminek az eredménye. Amíg nem teszed magad boldoggá, semmi a világon nem fog azzá tenni.”

Az 5. Buddha üzenete:

Kitartó vagy, munkabírásod pedig irigylésre méltó. Nagyszerű a problémamegoldó képességed, és nagyon határozott elképzeléseid vannak a céljaidról. Ez a határozottság empátiával párosul, aminek köszönhetően népszerű ember vagy. A nehezebb időszakokban azonban önbizalmad meginog, és kételkedni kezdesz a képességeidben. Ilyenkor nagyon fontos, hogy higgy magadban, mert mindent el tudsz érni, amit igazán szeretnél. A közeljövővel kapcsolatban a legfontosabb, hogy magaddal is legyél ugyanolyan őszinte, mint másokkal.

Buddha tanácsa: “Minden reggel egy újjászületés. Mindig az adott pillanat a legfontosabb.”


forrás: https://bidista.com/erdekel-mit-uzen-szamodra-buddha-kattints-es-megtudod/


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


10 perces megnyugtató, stresszoldó, gyógyító pihenés – elengedésre hangolva!


8 órás lelki béke teremtő zene!

Az alvás teljes ideje alatt közvetíti a békés, mély, nyugodt alvást segítő hanghullámokat. Ha nehezen alszol el, a legjobb választás a mélyálomba merüléshez! A zene hallgatásának segítségévell testünk teljesen ellazul, és a béke, nyugalom rezésére hangolódik. Fejhallgatóval vagy fülhallgatóval hallgatva az alvás hatékonyabb és pihentetőbb. Alvás közben helyreállítja a belső békédet, és megszabadít a negatív energiáktól. 8 óra hosszúsággal tökéletes az alvás teljes időtartama alatti hallgatáshoz. Kellemes pihenést!

Ez a zene a Titkos rezésformula frekvenciáit tartalmazzák,
amelyek egyedivé és rendkívül hatékonnyá teszik.

Fontos a véleményed, nyomj egy lájkot ha tetszett és írd meg kommentben hogy segítette az alvásodat vagy sem!


Pozitív energiával feltöltő, tisztító tibeti hangtál zene 10 perc

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Egy órás csakra hangoló és gyógyító zene, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

Egy órás nyugtató hangfürdő

Ez a zene 20 perc alatt feltölt pozitív energiával és levezeti a nap során felgyülemlett stresszt. Tökéletes elalvást segítő tenger hullámzással.


Nyugtató, 15 perces csakra hangoló meditáció, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

A Tibeti hangtál rezgései megszabadítanak Téged és az otthonodat a negatív energiáktól és feltölt pozitív energiával ?


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL