Válassz egy holdat, és nézd meg mit árul el rólad! Igazat mondott!

Válassz egy holdat, és nézd meg mit árul el rólad! Igazat mondott?

Nézd végig az alábbi képeket, és válaszd ki, melyik gyakorolja rád a legerősebb hatást. De ne gondolkodj sokáig! 

1. HA AZ EGYES KÉPET VÁLASZTOTTAD…

Az már biztos, hogy te egy igazán szabad lélek vagy! Általában ragaszkodsz hozzá, hogy a problémákat a saját módszereddel oldhasd meg, és olyan életutat igyekszel teremteni, ami végtelen lehetőségekkel van megszórva. Ki nem állhatod, ha valamit megpróbálnak rád erőltetni, hiszen nagyon is független személyiség vagy, ami miatt mások néha igazi lázadónak tartanak. Mégis, ettől függetlenül nem rajongsz túlzottan a konfliktusokért: ha véletlenül belekeveredsz egybe, inkább a passzív ellenállás a taktikád. Nem szereted, ha siettetnek (nem is hagyod magad), hiszen a saját tempód tökéletesen megfelel számodra, az életet pedig így tudod igazán élvezni!

 

2. HA A KETTES KÉPET VÁLASZTOTTAD…

Ha a második képet választottad, akkor valószínűleg te önállóan is bátran megállod a helyed. Nincs bajod az egyedülléttel, hiszen ilyenkor tudsz a legjobban elmerülni a gondolataidban, álmodozni, és terveket szőni. Az ideális életút számodra olyan, amiben partner nélkül is boldog vagy. Félre ne értsd, ez nem azt jelenti, hogy a Szinglik Királynője címre pályázol. A kapcsolataid bensőségesek és erősek, nem csak a szerelemben, de a barátságban egyaránt. Egyszerűen csak az a fajta ember vagy, aki egyedül szeretne megküzdeni a hullámvölgyekkel, és inkább a célvonalban találkozik a szeretteivel. Ennek köszönhetően egyedi és páratlan vagy, aki – még ha ez időbe is telik – de képes elfogadni önmagát. Hidd el, erre nem sokan képesek!

3. HA A HÁRMAS KÉPET VÁLASZTOTTAD…

A te életed olyan, mint egy szivárvány: színes és játékos. Imádod, hogy a világ részese vagy, és igyekszel minden szépségét maximálisan megtapasztalni. Olyan utat járnál be legszívesebben, ami hozzád hasonlóan izgalmas és gyönyörű, hiszen számodra nem is a végállomás, hanem maga az utazás a fontos. A kíváncsiságod nem ismer határokat: mindig egy kicsivel többet szeretnél megtudni, és ennek köszönhetően a kérdéseidet sem fogod vissza. Téged aztán nem ijeszt meg, ha beszélgetéseket kell kezdeményezned, ami miatt rengeteg barátod van – a humorérzéked pedig már csak hab a tortán!

4. HA A NÉGYES KÉPET VÁLASZTOTTAD…

A te életedben a kulcsszó az “izgalom“. Folyamatosan haladsz előre, legyen szó szerelemről, karrierről vagy hobbiról, és az ismeretlen kicsit sem riaszt vissza. Az ideális utad kiszámíthatatlan, ami sokaknak ijesztő lehet – de nem neked! Csak úgy vonz magához az ismeretlen, hiszen tudod, hogy az izgalmas dolgok a komfortzónán kívül történnek. Lázadó típus vagy, amit sokan afféle “nemtörődömséggel” párosítanak, de egyáltalán nem erről van szó. Egyszerűen csak szeretsz spontán belemenni a kalandokba, aminek köszönhetően egy dolog biztos: az életed minden pillanatát kiélvezed!

5. HA AZ ÖTÖS KÉPET VÁLASZTOTTAD…

Ha az 5-ös képet választottad, akkor te az életben valószínűleg a békét és nyugalmat keresed. Olyan utat szeretnél bebarangolni, ami élvezetes, ugyanakkor nem rejt magában váratlan fordulatokat. Ez a hétköznapokra is igaz: szereted tudni, hogy pontosan mire számíthatsz, és általában a legegyszerűbb megoldásokat választod. Elvégre az életben így is épp elég bukkanóval találkozhatsz, miért dobnál rá még egy lapáttal? Kifejezetten kedves lelked van; mindig támogatod a szeretteidet, megértő vagy velük szemben, de egyúttal próbálod reálisan szemlélni a világot. Nem csoda, hogy a barátságaid egy életre szólnak!

6. HA A HATOS KÉPET VÁLASZTOTTAD…

A választásod azt sugallja, hogy különleges lélek vagy. Többre értékeled a csendes pihenést egy hangos bulinál, és képes vagy egyedül lenni anélkül, hogy egyetlen percig is magányosnak érezd magad. Az ideális út számodra nyugodt és problémamentes. Az élet minden darabkájában jelentést keresel: hiszel abban, hogy valójában minden okkal történik körülötted. Az élményeidet lelkileg és fizikailag is képes vagy megélni, és fontosak számodra az emlékeid. Kerülöd a nagy tömegeket, de attól még szeretsz társaságban lenni. Mindennél többre tartod a mélyebb kapcsolatokat, és az online világ helyett inkább a személyes találkozás varázsában hiszel.

pozitív gondolatok

kép: lostest.com


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL