Válassz egy kagylót és tudj meg magadról valami igazán érdekeset magadról!

A kagylók számos dolgot szimbolizálnak. Sokak a tengerre és a napsütésre asszociálnak, de jelentheti a vizet, a nőiességet és a szexualitást is. Kínában a kauri kagyló a női jin metaforája és a Holdhoz kötődik. Szintén szimbolizálhatja a halált és az újjászületést is.

Nézd meg a képen látható 3 kagylót és válaszd ki közülük azt, amelyik a leginkább megszólít téged.

1-es Kagyló

Számos nehézségen keresztülmentél az életedben, így jól tudod, hogyan kell kezelned egy stresszes szituációkat. “Ami nem öl meg, az megerősít.” – Ez a mondás pontosan rád illik. Az kemény külsőd alatt egy igazán finom, érzelmes személy lakozik.

Nehezedre esik elviselni a negatív embereket, így anélkül mész el mellettük, hogy bármiben is meg akarnád változtatni őket.

2-es Kagyló

Olyan vagy akár a napsugár. Mindenkit meg akarsz melengetni a kedves természeteddel. Ez azonban nem mehet a végtelenségig. Frusztrál, ha az emberek kihasználják a figyelmességedet és a nagylelkűségedet.

Ideje, hogy tartalékold az energiádat és a későbbiekben a saját javadra használd fel. Perfekcionista vagy, ezért számodra nagyon fontos, hogy minden harmóniában legyen körülötted, ellenkező esetben aggódni kezdesz.

3-as Kagyló

Ha ezt a kagylót választottad, az azt jelzi, hogy teljesen kimerült vagy. Minden igyekezet, erőfeszítés és idő, amelyet a munkádba és a kapcsolataidba fektettél százszorosan kell, hogy visszaszálljon rád. Ki kell nyílnod, akár a bimbónak tavasszal.

Ideje, hogy beteljesítsd a vágyaidat. Megérdemled a pihenést és a kikapcsolódást. Az elmúlt időszakban hajtottál eleget. Hagyj másokat dolgozni.

tudasfaja.com


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL