Válassz egy kristályt, üzenete feltárja a te sorsodat is!

Válassz egy kristályt, üzenete feltárja a te sorsodat is!

A következőkben mutatunk néhány kristályt, amelyek mindegyike egy-egy jelentést, üzenetet hordoz. Neked csupán az a dolgod, hogy ösztönből válassz egyet közülük, és máris megtudhatod, milyen üzenetet tartogat számodra a kristályod.

A jelenlegi, novemberi hónapban különösen jól jönnek ezek az információk, hiszen energetikailag egy igen mozgalmas időszakról beszélünk, amely sok kételyt és tapasztalatot tartogat számunkra. Reméljük, hogy a kristályok üzeneteiből te is tudsz építkezni és fejlődni.

1-es kristály (kék)

Folyamatosan a menekülő útvonalat keresed, és ha nem a megfelelő lépéseket teszed meg, akkor sosem tudsz kikeveredni a jelenlegi helyzetedből. Noha úgy érzed mintha megragadtál volna egy élethelyzetben, a november segíteni fog, hogy újult erővel megoldásokat keress a problémáidra. Lehet, hogy csupán egy kis szabadidőre van szükséged, amit teljes mértékig önmagadra fordíthatsz.

2-es kristály (piros)

Ez a hónap megannyi lehetőséget és változást ígér számodra. Minden egyes pillanat pozitív tartalmú lesz, ezért kitárt szívvel és lélekkel lépkedj az elkövetkezendő időszakban. Sokszor kissé zavarba ejtő is lesz ez a nagyfokú jóság, ami az elkövetkezendő hetekben körbe fog venni.

3-as kristály (rózsaszín)

Most igazán a jelenre kell fókuszálj és arra, hogy a teendőidet ne hagyd hosszú kötélre. A november számodra nem fog bővelkedni nagylelkűségben, ezért csakis kemény munkával élheted túl. Lehet, hogy sokszor feszült leszel, de a dolog kulcsa abban rejlik, hogy mennyire tudod irányítani önmagad.

4-es kristály (zöld)

Igazán hektikus hónap elé nézel, ám ezt jó értelemben értsd. Nyitni fogsz az új emberek felé, mivel érezni fogod, hogy egyes kapcsolataid már az utolsókat rúgják. Novemberben sok időt fogsz arra szentelni, hogy a körülötted lévő emberek érezzék a belőled áradó szeretetet.

(Filantropikum)


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL