Válassz egy madarat, felfedi a személyiséged legkülönlegesebb vonásait!

Válassz egy madarat és olvasd el, mit árul el rólad a döntésed! Ne gondolkodj sokáig, higgy a döntésedben, így ismerheted meg leginkább önmagad.

1. Madár

Megértő és türelmes személyiség vagy. Önzetlenséged mindenkit elbűvöl. Mindig lehet rád számítani, ha szükség van rád, te mindig a szeretteid mellett állsz. Mindenkiben a jót látod, nem hagyod, hogy a gondok, vagy a negatív emberek elkeserítsenek. Dolgos ember vagy, aki tudja, hogy mindenért meg kell küzdenie.

2. Madár

Igazán különleges egyéniség vagy, ezért sokan nem értenek meg. Mindenről van véleményed és ezt ki is mondod. Barátságos ember vagy, de nem szívesen engedsz magadhoz közel senkit, mert már sokszor megtapasztaltad az emberek rossz oldalát. A család jelenti számodra a mindenséget, értük dolgozol minden nap, de néha úgy érzed, nem becsülik eléggé tetteidet. Ne csüggedj, te csodálatos ember vagy, aki még tudja mit jelentenek a valódi értékek.

3. Madár

Nem könnyű téged felbosszantani, nem törődsz mások véleményével. Kerülöd a konfliktusokat, nyugodt és vidám életre vágysz, de nem tűröd, hogy a családod bántsák. Olyan vagy mint egy anyatigris, a szeretteid mindig megvéded. Számodra a legfontosabb, hogy megteremtsd a békés és nyugodt hangulatot. Az otthon békéje jelenti számodra a valódi felüdülést.

4. Madár

Nyitott és vidám ember vagy, de néha úgy érzed, hogy az emberek kihasználnak. Ne csüggedj, nem benned van a hiba. Túlságosan jólelkű ember vagy, nehezen fogadod el, hogy nem minden ember ilyen. A legnehezebb feladat számodra, hogy elfogadd az emberek rossz oldalát is. Megpróbálod mindenben a jót látni és úgy élni az életed, hogy senkit se bánts.


FORRÁS: https://bidista.com/valassz-egy-madarat-felfedi-a-szemelyiseged-legkulonlegesebb-vonasait/


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “BÉKE” beírása után gördítesz lejjebb!


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL