Válassz egy mandalát és elárulok valamit rólad!

Válassz egy mandalát! Az általa kapott üzenetedből megtudhatod milyen tudatos változtatásokkal lehetsz boldogabb a jövőben!

 

A mandalákat dekorációs és spirituális célokra is egyaránt használják. A kulcs hozzájuk a képzelőerőd, hogy mennyire vagy képes a belső szemeddel látni – érezni a mágikus, csodás mintákat.

Bármikor bármit is választassz az adott lehetőségek közül, az bizony mindig visszatükröz valamit!

 

Mik is azok a mandalák?

A mandalák hasonlóan a kelta csomókhoz, a folytonosságot és az energia folyamatos áramlását jelképezik.

Mivel soha nem tudhatjuk hogy egy mandalának vagy egy csomónak hol is van a kezdete, és hol a vége, így az egyetemes tudást szimbolizálják: a múlt, a jelen, s a jövő is mind egyek, minden csak az érzékelésen múlik. Amit most múltnak érzékelsz, az lehet hogy csupán az elmédben, valójában mint jelkép létezik.

A mandalák, a lélek geometriáját, a belső világod ideális rendjét szimbolizálják. A képek sajátos rendje, motívumai és színei mélyen hatnak a tudatra és szellemre is egyaránt. 

A Mandalák különböző energiákat és üzeneteket hordoznak magukban, és ezekkel az energiákkal befolyásolhatod te magad is az érzelmi állapotodat! A választott Mandalád üzenete erre ad választ neked, hogy miként tedd majd a jövőben! 

A jelenlegi lelkiállopotodat tükrözi vissza az a mandala motívum, amit választassz. És ennek a szimbólumnak az üzenetében arra kapod meg a választ, hogy milyen változtatásokkal tudod a jövőd való világát csodásabbá tenni!

Ha élsz is sorsod – őrangyalod üzenetével (megváltoztattad a jelened!), akkor aktuális lelkiállapotodtól függően, érdemes időnként újra meghallgatnod a mandalák energiáit!

 

Tisztítsd meg elméd minden más gondolattól, és nézd koncentrálva a képet. 
Válassz egy mandalát közülük, azt amelyik MOST a legközelebb áll a szívedhez! 
Hallgass most is a megérzésedre, intuíciódra!
válassz egy mandala képet, és elárulok valamit rólad

 

 

1.-es mandala motívum: GYÓGYÍTÓ 

A gyógyulás mandala sorsfordító, jövőd csodásabbá tevő üzenete csak nekedA szellem energiája járja át ezt a mandalát. Ez a mandala a gyógyulást jelképezi.  A mandala szélén található gyűrűk az emberi lét három különböző síkját jelképezik, a testet, a lelket és a szellemet. A lét három síkja ugyanazon az alapon nyugszik, s a gyógyuláshoz ezt az alapot kell megtalálnunk. Több fókuszpont látható a mandalában, mely a gyógyuláshoz vezető út állomásait jelenti. Ez a mandala a béka energiáit hordozza, mely a mély tisztító erőt jelképezi, és arra figyelmeztet minket, hogy a gyógyuláshoz létünk minden síkján éreznünk kell.

 

Ha ezt a mandalát választottad, ez arra figyelmeztet téged, hogy szentelj kevesebb figyelmet a végcélnak, és próbáld meg inkább elfogadni jelenlegi körülményeidet, mert így jobban tudsz gyógyulni azokból a sebekből, melyeket a múlt ejtett rajtad.   

 

2.-es mandala motívum: JÖVŐKÉP

A jövőkép mandala sorsfordító, jövőd csodásabbá tevő üzenete csak nekedA mandala szélén található gyűrűk földi léted különböző síkjait jelképezik, testedet, lelkedet és szellemedet. Mely irányba szeretnéd elmozdítani az életed? Mi lenne a legjobb a számodra? Jó helyen vagy-e most, boldognak érzed-e magad ebben a helyzetben? Mi az, amin változtatnod kell? Ez a mandala a fehér tigris energiáit hordozza, mely azt jelképezi, hogy érdemes küzdeni céljainkért,vágyainkért, és törekedni mindig a jobb felé. A fehér tigris segít két lábbal a földön maradni és céljaidra fókuszálni. Minél pontosabban látod magad a jövőbeli életedet élni, annál hamarabb éred majd el a céljaidat.

 

Ha ezt a mandalát választottad, akkor tested arra kér, hogy koncentrálj a jövőképedre. Meg kell próbálnod tisztán látni az életed kulcsfontosságú területein, és mélyebbre kell ásnod magadban ahhoz, hogy megtaláld lelked valódi célját!  

 

3.-as mandala motívum: INTUÍCIÓ

Az intuíció mandala sorsfordító, jövőd csodásabbá tevő üzenete csak nekedEz a mandala az intuíciót jelképezi. A mandala szélén található gyűrűk földi léted különböző síkjait jelképezik, a tested, lelked, szellemed. A mandalában található háromszögek a benned lakozó hármasságot jelképezik, ahogy intuícióid ~ akár a kitörni készülő vulkán, a benned rejlő új világod kapuit tárják ki megannyi új perspektívát mutatva. Ha ehhez a mandalához húzott a szíved, akkor ez azt jelenti, hogy a szellemed azt szeretné, ha jobban bíznál önmagadban oly módon, hogy közben nyitott maradsz a téged körülvevő világra. Ez a mandala a a bagoly szellemét hordozza, a bagoly azon képességét, mely bölcsességével még a legnehezebb helyzetekben is meglátja a fényt az alagút végén. A bagoly jól ismeri önmagát, és ösztönösen megérzi a megfelelő pillanatot, amikor érdemes lépéseket tenni vágyai elérése érdekében.

Nem véletlen, ha ezt a képet választottad! A saját mágiádra ~ intuíciód erejére hívja fel a figyelmedet, és arra ösztönöz, hogy tanulj meg hinni és bízni ösztöneidben!

 

4.-es mandala motívum: HARMÓNIA

A harmónia mandala sorsfordító, jövőd csodásabbá tevő üzenete csak nekedEz a mandala a harmóniát jelképezi. Elsősorban a jing és a jang harmóniájára utal, valamint a férfi és a női erő egyensúlyára. Az összes elem tökéletes harmóniájára utal. Földi létünk három síkjának, a testnek, léleknek és szellemnek pólusai együtt táncolnak, észak a déllel, kelet a nyugattal tökéletes egyensúlyban van. Ez a mandala a hattyú energiáit hordozza, azt a méltóságteljes női energiát, mely a védelmező, férfias energiával párosul.
Ha ezt a mandalát választottad, annak oka van, egy figyelmeztetést kaptál általa, mert mind a testednek, mind a lelkednek szüksége van változtatásra!

Sokkal harmonikusabb gondolatokra kellene fókuszálnod, hogy jól érezhesd magadat! Jobban kell kezelned a hétköznapi stresszt, belső békédre kell lelned! Lazulj el kedvenc könyveddel, tisztító ~ mágikus erejű fürdővel.   Már napi néhány percnyi változtatás is képes tested és lelked rezgéseit harmonizálni!   

 

5.-ös mandala motívum: SZERETET

A szeretet mandala sorsfordító, jövőd csodásabbá tevő üzenete csak neked

Ezt a szimbólumot a víz elem vezérli. A mandala peremében apró védelmező buborékok találhatók, belsejében a mandala középpontja felé mutató nyilak, melyek összességében tökéletes harmóniát alkotnak. Ez jelképezi azt, hogy minden középpontjában a szeretet áll, maga az emberi lét lényege is ez. Ez a mandala a tengeri csikó energiáját hordozza, mely a szívből jövő szándékot, a gondoskodást és az az azok iránti elköteleződést jelképezi, akiket szeretünk. Arra emlékeztet bennünket, hogy szeretteinket mindig, minden körülményben szeressük, és mindig a szeretet vezéreljen bennünket.

 

Ha ezt a mandalát választottad, arra hívja fel a figyelmedet, hogy keresd magadban a szeretetet! Ahhoz, hogy életedbe lépjen a szeretet és a szerelmet, olyan dolgokat kell átélned nap mint nap, amiket szeretsz, de legfőképp azt tartsd szem előtt, hogy önmagadat kell szeretned. Ha elkezded e szerint megváltoztatni a jelened, azt fogod megtapasztalni, hogy ahogy egyre csak boldogabbá lesz szíved, környezeted is egyre inkább felfigyel rád. Akárcsak Kupidó hátra húzott nyila: megpihen, majd a kilövés pillanatától fogva felvillanyoz!   

 

6.-os mandala motívum: VÉDELEM

A védelem mandala sorsfordító, jövőd csodásabbá tevő üzenete csak neked

Ezt a képet, a  levegő elem vezérli. A mandala közepén található szerteágazó kereszt és az azt körbevevő mintázat egy védelmező harcost mutat. Ez a mandala a medve energiáját hordozza. A medve alaptermészete védelmező, mindig két lábbal a földön jár, és nagyon intenzív a jelenléte. Arra hívja fel a figyelmünket a medve, hogy tudjuk, mikor jött el az ideje a visszavonulásnak, és hogyan készítsük fel magunkat egy várakozással teli időszakra.

 

Ha ezt a mandalát választottad, arra hívja fel ma a figyelmed szellemed, hogy takarékoskodj az erőddel! Bízz az ösztöneidben, és mindig hallgass a szívedre, ha azt súgja, ki kell állnod önmagadért, és azokért a dolgokért, amikben hiszel. De akkor is figyelj megérzéseidre, ha azt súgják, inkább kerüld el a konfliktust, és maradj ki egy vitából, mert nem szolgálja az érdekeidet. Vigyázz a szívedre, érzéseidre, és ha kell küzdj!          

 

7.-es mandala motívum: LEHETŐSÉG

A lehetőség mandala sorsfordító, jövőd csodásabbá tevő üzenete csak nekedEzt a képet a tűz elem vezérli. A külső ívben látható félkörök mindegyikében egy-egy kereszt található, melyek megannyi, különböző irányba mutatnak. Ezek a különböző előrelépési lehetőséget mutatják, azt a sok eltérő irányt, amely felé elindulhatsz egy adott pontról. Ez a mandala a harkály energiáját hordozza. Optimista, és határozott elképzelései vannak az életről, mely mindig bőséget talál, bármerre is keresgél. Folyamatosan és fáradhatatlanul minden ajtón bekopog annak reményében, hogy az ajtó, mely kinyílik az lesz, melyet keresett.

 

Ha ezt a mandalát választottad, arra hívja fel most a figyelmed, hogy ragadd meg a napod lehetőségét! Lehet, hogy most nem érzed úgy, hogy nagy változások küszöbén állsz, de csak rajtad múlik hogy ehhez a lehetőségeidet megteremtsd! Pláne, ha úgy érzed, nem teljes az életed! Nézz a lelked mélyére, és keresd meg, hogy mi az ami hiányzik. Keresd meg a szikrát, mely fényt gyújthat a sötétségben!          

 

8.-as mandala motívum: KAPCSOLAT

A kapcsolat mandala sorsfordító, jövőd csodásabbá tevő üzenete csak nekedEzt a képet a föld elem vezérli. A mandala formája leginkább egy fatörzshöz hasonlít, melyet levelek tarkítanak, amik az élet mély gyökereit szimbolizálják. Konkrétan, a farkas energiáit hordozza önmagában. A farkasét, aki mindig bölcs, aki fenn tudja tartani egy közösségben a morális magasságokat. Mindig szem előtt tartja, mi az, amiért mindenki dolgozik, a kollektív tudatot, melyben mindenki egyesével hatalmas részt vállal az egyensúly fenntartásában.

 

Ha ezt a mandalát választottad, azt üzeni neked most belső világod, hogy saját magad miatt kezdj el kapcsolatot kialakítani a természettel! Ha szeretnél több alkalommal, és mélyebb érzelmeket kialakítani másokkal, ideje most magadba nézni, és megkeresni azt a bölcsességet, melyet a Földanya adott neked. Érezd meg csupasz talpaddal a földet, élvezd az érzést, annak az ősi erejét, energiáját és meríts ebből erőt, hogy újra megtaláld igazi önmagad magadban!

 

9.-es mandala motívum: MOTÍVÁCIÓ

A motíváció mandala sorsfordító, jövőd csodásabbá tevő üzenete csak nekedA tűz elem vezérli. A rajz szélén található félkörök mindegyikében felfedezhető a szikra ábrázolása, és a kép közepén elhelyezkedő mag is hangsúlyos szerepet kap itt. Ez a mandala a ló energiáit hordozza. Féktelen energiát hoz magával, az örök feladattudatot, ugyanakkor egy csodálatos erőt, és zabolátlan szabadságot. Arra emlékeztet minket, hogy mozogjunk mindig szabadon, de a célt soha ne veszítsük szem elől. Azt a képességet jelképezi, hogy mindig fókuszálni tudj, és mindig legyen energiád ahhoz, hogy előre lépj, és megtartsd személyes szabadságodat.

 

Ha ezt a mandalát választottad, akkor szellemed azt az üzenetet küldi neked, hogy ideje cselekedned! Ennek magvait már régebben elvetetted ugyan, de most törődnöd kell ezekkel a magokkal, hogy terveidet véghez vihesd, hogy előre tudj lépni. Tartsd meg ambícióidat, és haladj terveid szerint! A vágyaid már egyre égetőbbek, de valóra csak akkor válthatod őket, ha bele teszed magadat, és dolgozol rajtuk.

 

10.-es mandala motívum: ERŐ

Az erő mandala sorsfordító, jövőd csodásabbá tevő üzenete csak nekedA levegő elem vezérli. A mandala szélső körívén x-ek  és keresztek láthatók, kardok keresztbe rakott ábrázolásával azt jelzik ahogy egy hadsereg, védelmezik a talizmánt. Ez a mandala a sas energiáit hordozza. Az éleslátást, tisztánlátást és a szándékot jelképezi. Arra emlékeztet minket, hogy még a legreménytelenebbnek látszó céljainkhoz is győzni akarással álljunk hozzá, és hívjuk elő magunkból a harcost. Belső erőnkkel való kapcsolatfelvétel szükségességét jelképezi, hogy mindig legyünk talpraesettek, de közben tudjuk is védelmezni magunkat!

 

Ezek után, nem is véletlen, ha most ezt a rajzot választottad! Szellemed ezzel az üzenettel jelzi neked, hogy van elég bátorságod ahhoz, hogy kicsit felülről is ránézz  a gondjaidra és céljaidra, aztán pedig csak a lényegre fókuszálva, a szerint kezdj el cselekedni, ami számodra a legjobb. Ahhoz, hogy a belső erőd ebben a segítségedre legyen, tudnod kell a szívedre hallgatni, és meg kell tanulnod a saját utadat járni!

 

11.-es mandala motívum: INSPIRÁCIÓ

Az inspiráció mandala sorsfordító, jövőd csodásabbá tevő üzenete csak nekedA levegő elem vezérli. A mandala szélén látható keresztek olyanok, mint a keresztbe tett kardok, nagyszerű védelmet nyújtanak a mandala közepén található tollszerűen körbevett csodás szemeknek, melyek a fókusz és kreativitás egységét jelképezik. Ez a mandala a páva energiáit hordozza. A szépséget, a méltóságteljes jelenlétet és a büszkeséget jelképezi, mely tulajdonságok mind különleges erények az életben. Arra emlékeztet bennünket, hogy soha ne felejtsük el megmutatni a világnak, kik vagyunk, és mindig mutassuk meg, mennyire színesek vagyunk.

 

Ha ezt a mandalát választottad, akkor szellemed azt az üzenet közli most veled, hogy láss és vedd észre a temérdek szépséget, ami körülvesz. Bízz magadban, és légy büszke arra, aki vagy! Mutasd meg a világnak tehetségedet, és inspirálj másokat is úgy, ahogyan mások lényének felfedezése inspirál téged. Már félig célba is értél, most viszont kezd el megmutatni a végkifejletet mindenkinek! Nyisd meg mások számára is ébredésedet!

 

12.-es mandala motívum: ÁTALAKULÁS

Az átalakulás mandala sorsfordító, jövőd csodásabbá tevő üzenete csak nekedA tűz elem vezérli. A mandala szélén található félkörök belsejében felfedezhető a szikra, s közepén az örvénylő forgatag pedig folyamatos mozgásban van. Ez a belülről jövő mozgás, örvénylés jelképezi azt az erőt, amellyel a pillanatban élünk. Ez a mandala a kígyó energiáit hordozza. Érzékiséget, simulékonyságot jelképez, és azt a képességet, hogy el tudjuk dobni a régi ruhánkat, hogy valami nagyobba, jobba, újba kezdjünk bele. Arra emlékeztet bennünket, hogy a nagy feladatok előtt össze kell gyűjtenünk minden erőnket, mert szinte minden a rákészülésen múlik.

 

Ha ezt a mandalát választottad, nem véletlen! Szellemed most azt üzeni neked általa, hogy állj meg egy pillanatra, és lépj kapcsolatba a belső lánggal, s finoman hangold át ezt a lángot egy új lángnyelvvé. Ahhoz, hogy egy nagy változást megvalósíthass, először meg kell szabadulnod attól, ami visszatart, és csak az után bújhatsz bele új bőrödbe, akár a kígyó.

 

13.-as mandala motívum: KOMMUNIKÁCIÓ

A közlés mandala sorsfordító, jövőd csodásabbá tevő üzenete csak nekedA víz elem vezérli. A mandala szélén található körök apró, védelmi buborékokat képeznek. A gyönyörű, díszes belső rétegek ölelik körbe a középen látható virágot. Minden réteg valami új dologról árulkodik, főként azokat az új dolgokat mutatja, melyekkel kifelé kommunikálunk. A különböző nyelveket, verbális és non-verbális kommunikációs csatornákat. Ez a mandala a bálna energiáit hordozza. A különleges történeteket dalban meséli el a bálna, megjelenése méltóságteljes, ugyanakkor tekintélyt parancsoló. Arra emlékeztet bennünket, hogy forduljunk többet befelé, tudattalan elménk irányába, és mindig a legigazabb arcunkat mutassuk a külvilág számára.

 

Ha ezt a mandalát választottad most, szellemed arra figyelmeztet, hogy mindig figyelj oda, mi az, amit kimondasz egy adott helyzetben, és azt is vedd számításba, amit nem mondasz ki. Tárd ki a szíved legmélyét, és valódi igaz üzeneted közvetítsd oly módon, mellyel önmagadat és másokat is erősítheted. Ha szívedből beszélsz, akkor a dolgok mindig a lehető legjobban alakulnak!

 

14.-es mandala motívum: KÉPZELET

A Képzelet mandala sorsfordító, jövőd csodásabbá tevő üzenete csak nekedA víz elem vezérli. A mandala szélén található körök apró, védelmi buborékokat képeznek. Az energia a mandala közepéből ered, szinte kitörni készül, a nyilak kifelé, új, különböző irányokba mutatnak. Ez a mandala az alkotás képességét jelenti, egy aprócska pontból végtelen dolog keletkezhet.Ez a mandala a szitakötő energiáit hordozza. Azt a képességet jelképezi, mellyel a dolgok mögé nézhetünk, és megláthatjuk, mi rejtőzik a felszín alatt. A szitakötő energiája segít megtalálni az új lehetőségeket, lelkesedéssel, kreatív energiával tölt fel.

 

Okkal választottad ma ezt a mandalát, ezzel az üzenettel jelzi szellemed, hogy hagyj fel az aggódással, és az állandó gondolkozással, és ereszd szabadjára a fantáziádat. Kapargasd meg egy kicsit tudattalan elméd felszínét, és rá fogsz jönni, mi az az új út, melyet az élet kínál a számodra. Ez a mandala jelentheti azt is, hogy mélyülj el jobban bensődben, és tudatosan lépj előre, amennyire gyorsan csak lehet. Kövesd azokat a dolgokat, melyeket szeretsz, és ne hagyd, hogy félelmeid vezéreljenek.

 

15.-ös mandala motívum: ÖSZTÖN

Az ösztön mandala sorsfordító, jövőd csodásabbá tevő üzenete csak nekedA föld elem vezérli. A mandala formáját fatörzshöz hasonlító minta díszíti, mely közrezárja azt a dobozt, melyben a különféle célkeresztek találkoznak, amik a távlati célokat szimbolizálják. Ez a mandala a cápa energiáit hordozza. Ösztönös tudását megosztja környezetével, és átadja gyors előrejutási képességét másoknak. Arra emlékeztet bennünket, hogy bízzunk magunkban, és ne mutassuk sebezhetőségünket, főként akkor ne, ha a múltunkról, gyökereinkről van szó.

 

Ha ezt a mandalát választottad, akkor szellemed azt üzeni neked, hogy próbálj meg összpontosítani életed alakulására! Itt az ideje annak, hogy kiiktass minden zavaró tényezőt, és hogy megfogalmazd valódi céljaidat. Mit mondanak a megérzéseid? Bízz az intuíciódban! Menj előre, és ne nézz vissza! Mélyen legbelül tudod, hogy ez a helyes út!

 

16.-os mandala motívum: HÁLA

A hála mandala sorsfordító, jövőd csodásabbá tevő üzenete csak nekedA föld elem vezérli. A mandala formáját fatörzshöz hasonlító minta díszíti, mely közrezárja az Univerzum geometriai formáit, a Hold minden ciklusát, a gravitáció erejét, és azt szimbolizálja, ahogy ezek az erők együtt tudnak működni. Ez a mandala a bölény energiáit hordozza. A bölény csodás energiáit és a földhöz fűződő mély kötődését, melyet oly jól ismer. Arra emlékeztet bennünket, hogy mindig maradjunk szerények és ezt a szerénységet sugározzuk az Univerzum felé.

 

A mai választott mandalád üzenetével szellemed arra ösztönöz, hogy állj meg egy pillanatra, rögzíts egy képet jelenlegi életedről, és tedd fel azt a kérdést, hogy miért vagy hálás? Néha azt vesszük észre magunkon, hogy mindig mindenből egyre többet akarunk, és elfelejtünk szerénynek maradni, és örülni annak, amit a sors adott nekünk, és nem élvezzük ki a jelen minden pillanatát. Ha odafigyelsz erre, sokkal harmonikusabban élheted saját életedet, és a környezeteddel is megbékélsz.

 

17.-es mandala motívum: BIZALOM

A bizalom mandala sorsfordító, jövőd csodásabbá tevő üzenete csak nekedA tűz elem vezérli. A mandala szélén található félkörök belsejében felfedezhető a szikra, és a mandala közepén elhelyezkedő több szinten érvényesülő alak. Ez jelképezi azt a képességet, hogy belülről megújulunk, hogy készenlétben tudjunk állni, és éberek tudjunk maradni. Ez a mandala az oroszlán energiáit hordozza. Ragyogó és domináns energiát hoz magával, aki mindig elégedett, karizmatikus egyéniség, de lehet rá számítani. Arra emlékeztet minket, hogy mozogjunk mindig szabadon, de a célt soha ne veszítsük szem elől.

 

Ha ezt a mandalát választottad, akkor szellemed azt üzeni neked, hogy keresd az új lehetőségeket, és ha megtaláltad, ragadd is meg őket. Akár az állatok királya, légy saját vezetőd, találd meg saját utadat! Nem számít, mennyire ijesztő is egy feladat, te vagy a kiválasztott, aki megbirkózhat vele, és te vagy az, aki ezt látszatra erőfeszítés nélkül megoldhatja.

 

18.-as mandala motívum: EGYÜTTÉRZÉS

Az együttérzés mandala sorsfordító, jövőd csodásabbá tevő üzenete csak nekedA víz elem vezérli. A mandala szélén található körök apró, védelmi buborékokat képeznek, és a 4 legfontosabb elemet jelképezik. Egyesülve még a legcudarabb körülmények között is előre mutatnak, úgy hogy belülről a szív vezérli őket. Ez a mandala az elefánt energiáit hordozza. Rendíthetetlen hitét hozza magával, melyet folyamatosan jó szíve vezérel. Arra emlékeztet minket, hogy térjünk vissza ahhoz az érzékünkhöz, mellyel közösségben tudunk működni, és csak azért küzdjünk, amiben szívünkkel hinni tudunk. 

 

Ha ezt a mandalát választottad, akkor szellemed azt üzeni neked, hogy térj vissza ahhoz, amit a szíved diktál, és ennek tükrében vizsgáld felül jelenlegi helyzetedet. Tedd fel magadnak a kérdést, hogy együtt érzőn bánsz-e másokkal?  Saját magaddal, a saját érzéseiddel szemben ugyanúgy érvényes ez. Keményen bánsz magaddal, esetleg elítéled önmagad valamiért?  Légy gyengédebb, engedd el a negatív érzéseket, és válj annyira sebezhetővé, hogy szívből tudj cselekedni.

 

19.-es mandala motívum: TEREMTÉS


A teremtés mandala sorsfordító, jövőd csodásabbá tevő üzenete csak neked
A föld elem vezérli. A mandala formáját fatörzshöz hasonlító minta díszíti, mely egy szirom-szerű formát zár közre. A nyilak kifelé mutatnak, mely virágzó, kreatív energiákat jelképez. Ez a mandala az orángután energiáit hordozza. Az orángután az eszköz használatot, és azt a képességet jelképezi, hogy túl tud élni, miközben gyarapszik, tevékenykedik, létrehoz valamit.  Arra emlékeztet bennünket, hogy mindig maradjunk találékonyak, és olyan produktívak, amennyire csak lehetőségünk van erre.

 

 

Szellemed ma ezzel a mandalát üzen neked, hogy lépj kapcsolatba kreatív éneddel! Teljesedj ki az önkifejezésben, és mondd el azt a történetet művészi, kreatív oldalad segítségével, amit mindig is közölni vágytál a világgal.  Ez a kreatív tevékenység lehet tánc, írás, kézművesség, zene, festészet, bármi, amivel ki tudod fejezni gondolataidat, érzéseidet, legbelső mivoltodat.   

 

20.-as mandala motívum: MEGBOCSÁTÁS

A megbocsátás mandala sorsfordító, jövőd csodásabbá tevő üzenete csak nekedA víz elem vezérli. A mandala szélén található körök apró, védelmi buborékokat képeznek. A mandala közepén pozitív és negatív völgyek találkoznak a gyémánt alakú középpont körül. Mindannyian valahogy így érzünk, egyszerre van jelen bennünk a szerelem és a félelem, és érzéseink határozzák meg lelkiállapotunkat. Ez a mandala a kutya energiáit hordozza. Az kutya, mint az ember legjobb barátja a feltétel nélküli társat jelképezi, a mélyen gyökerező hovatartozás érzését. Arra emlékeztet bennünket, hogy mindig tudjunk megbocsátani önmaguknak úgy, ahogy a kutya mindig megbocsát az embernek, ha például gazdája teljesen véletlenül a lábára lép.

 

Ha ezt a mandalát választottad, akkor szellemed azt üzeni neked, hogy próbáld meg megkeresni problémáid gyökerét. Nézz körül az életedben, hogy mások, környezeted hogyan hatnak rád, és hogyan formálták azt, ahogyan ma érzed magad.  Nézz a saját lelked legmélyére is. Melyek azok az érzések, amik ma már nem szolgálják érdekeidet. Ha képes vagy megbocsátani valakinek, aki nagyon megbántott, beleértve önmagadat is, akkor indul el a gyógyulás igazi folyamata. 


FORRÁS: http://www.frabato.hu/blog/valassz-egy-mandalat-es-elarulok-valamit-rolad/


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL