Válassz egy naplementét, és nézd meg mit árul el személyiségedről! Neked is igazat mondott?

Izgalmas dolgokról árulkodnak a képek, és az hogy ezek közül melyiket tartjuk szimpatikusnak! Nézd meg a képen látható naplementéket, és gondolkodás nélkül válassz közülük egyet!

Íme az üzenet számodra:

1.

Határozott, céltudatos vagy. Csak kevesek rendelkeznek azzal az erővel és eltökéltséggel, amelynek köszönhetően rendkívül keményen tudsz dolgozni, ha a céljaid eléréséről van szó. Talán már gyermekkorodban is voltak olyan álmaid, amelyek megvalósításához szükséges alapköveket már régen leraktad, kiépítetted az utadat, és erről az útról soha, senki nem tud eltéríteni. A kudarcot nem kudarcnak, hanem kihívásnak éled meg, az akadályok még keményebb munkára ösztönöznek az élet minden területén.

2.

Igazán népszerű vagy a környezetedben, hiszen barátaid, családtagjaid mindig számíthatnak rád. Jobban szeretsz adni, mint kapni, örömmel tölt el, ha gondoskodhatsz másokról vagy segíthetsz valakin szorult helyzetében. A pletykákat elengeded a füled mellett, jobban szeretsz arra alapozni, amiről saját szemeddel is meggyőződhetsz.

3.

Mindig a legjobbra törekszel és igyekszel megfelelni a legmagasabb elvárásoknak is.Az emberek úgy gondolják, hogy nehéz Veled – te pedig úgy gondolod, velük a nehéz! Keményen dolgozol, de nemcsak a saját javadra. Azt szeretnéd, hogy a világ egy jobb hely lehessen, és ezért sokat is teszel. A végsőkig kitartasz mindenki mellett. Csak kevesen veszik észre és teszik szóvá, mennyit is teszel a világért.

4.

A tudatalattid ezt mondja: „Készen állok, hogy a negativitás eltűnjön az életemből és boldog ember legyek!” Értsd meg, hogy mások sem sokkal szerencsésebbek, és mindenkinek megvan a saját problémája, nem csak neked. A féltékenység, keserűség, harag érzései pusztítóak. A negatív gondolatok mérgek, melyek beteggé tesznek.


szerző: pozitív gondolatok

Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL