Válassz egy pillangót, és nézd meg mit árul el rólad! Nekünk teljesen igazat mondott!

Válassz egy pillangót, és nézd meg mit árul el rólad! Nekünk teljesen igazat mondott!

Ha az elsőt választottad:

Nyíltszívű, segítőkész ember vagy. Ha arról van szó, beengedj-e valakit az életedbe, vagy hogy nyiss-e a világ felé, te habozás nélkül igent mondasz. Inkább vállalod a csalódás kockázatát, mint hogy magadba zárkózz.Mindig lehet rád számítani, a sebeidre a legjobb gyógyír, ha másokon segíthetsz.

Ha az másodikat választottad:

Nagyon érzékeny vagy, aki a világ összes rezdülésére rezonál. Könnyű téged megnevettetni, de megríkatni is. Törékenységedet azonban könnyen leplezed.
A visszafogottságodnak és törhetetlen optimizmusodnak köszönhetően egy hosszú, békés és boldog élet vár rád. Előbb vagy utóbb minden vágyad valóra válik.

Ha az harmadikat választottad:

Valamiféle kellemes és fényes aura lebeg körülötted, aminek köszönhetően az emberek mindig jól érzik magukat a társaságodban. Szinte minden nap felmerül benned a kérdés, vajon hogyan tudnád fejleszteni saját magadat? Érzékenységed világhírű, mindent észreveszel, és semmit sem felejtesz. Sok mindent megérzel, és nagyon pozitív szemléletű vagy, aki mindenhova fényt visz, ahol megjelenik.

Ha az negyediket választottad:

Optimista lelked van, és kifejezetten szerencsés típus vagy. Szereted úgy gondolni, hogy az élet egy ajándék, épp ezért próbálod a lehető legjobban beosztani az idődet. Nagyon büszke vagy az eddig elért teljesítményeidre, és úgy véled, a pohár mindig félig tele van. Nem könnyű manipulálni, megtéveszteni – jó kommunikációs készséged van, remekül lehet veled tárgyalni, és kitűnő vezető vagy.

pozitív gondolatok


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL