Válassz egy pillangót, választásod sokat elárul rólad

Újabb önismereti teszt a javából. Csak nézd meg a  képet és különösebb gondolkodás nélkül bökj rá arra, amelyik elsőre megtetszett. Ne agyalj sokat, fontos, hogy spontán döntés legyen. Olvasd el a jellemzést, talán meglepődsz, mennyire rád ismert!

1. ) Ha ezt a kedves, kék pillangót választottad, te egy igazán határozott, céltudatos ember vagy. Mindig egy lépéssel előre gondolkodsz, pontosan megtervezett úton halad az életed. Rendkívüli a teherbírásod, nagyon jó kolléga vagy, de egy picit lehetnél lazább is. Egy-egy kapuccsínózás a kollégákkal, vagy esti séta a kedveseddel feldobja a dolgos hétköznapokat.

2.) Piros és sárga a színe az általad választott pillangónak: tele van pezsgéssel, vibrálással, csakúgy, mint te. Szeretsz a középpontban lenni, rengeteg barátod vagy, mindig te vagy a társaság közepe. Életvidámságod miatt sokan szeretnek.

3.) Ha a hármas számú pillangót választottad, a te életed mozgatórugója a szeretet. Számodra a családod és a szeretteid a legfontosabbak, szereted a mély beszélgetéseket. Szeretsz olvasni, romantikus filmeket nézni, eltépelődni az élet dolgain. De tartsd észben: nem számít a tegnap és a jövő még nem érkezett el, inkább élj picit jobban a mában!

4.) Vidám, aranyos, ám kissé szeleburdi ember vagy, ha a négyes számú pillangót választottad. Reggelente ötször mész vissza, mert ezt vagy azt otthon hagytál, ráadásul kissé csapongsz is. Ha meguntál valamit, félbehagyod és még el is felejted. De téged pont ezért szeretnek annyian, mert ilyen vagy. Ebben a morongó, mélabú világban üdítő színfolt az örökös mosolygásod.

5.) Kis különc, művészlélek vagy. Picit elvont, bár sokan azt mondják rád: trendi és evilági vagy. Önzetlenséged messze híres, mindig odafigyelsz arra, hogy másoknak mi a jó. Jótékonykodni is szoktál.

 6.) Ha a hatos számú pillangót választottad, te egy bölcs, kiegyensúlyozott ember vagy. Mottód: “a jó pap is holtáig tanul”. Szeretsz fejlődni, tanulni, szereted a hasznos hobbikat. Munkádban odaadó vagy, akinek fontos, ha tudja tisztelni feletteseit.

forrás: lostest.com

fordította: Bouvet


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL