Válassz egy számot és tudd meg, hogy mit tartogat számodra a július!

Kíváncsi vagy rá, hogy mire számíthatsz az előtted álló hónapban? Egy egyszerű teszt segítségével módod nyílik rá, hogy betekintést szerezz, mit tartogat számodra a július.

Nincs más dolgod, mint megnézni a fentebb látható képet és kiválasztani a hozzád legközelebb álló számot. Megvagy? Akkor lássuk, hogy milyen jóslat tartozik a választásodhoz. Görgess lejjebb!

# 34

Ha erre a számra esett a választásod, akkor számíthatsz rá, hogy a munkádban, szakmai életedben előrelépést tapasztalsz meg. Számos lehetőség fog megmutatkozni előtted, a legfontosabb, hogy ezt képes legyél kellőképpen kihasználni. Add bele magad 100%-osan abba, amit csinálsz. Tervezz, gondolkozz, szervezz, légy mozgásban fizikailag és szellemileg is. Lehet, hogy ez a hónap kevésbé fog a pihenésről szólni, de abban biztos lehetsz, hogy a kemény munkád meg fogja hozni méltó gyümölcsét. Akár egy régóta vágyott előléptetést is sikerülhet elérned.

# 19

Ha a 19-es szám mellett döntöttél, akkor számodra ez a hónap minden lesz, csak nem unalmas. A bátorságod szárnyra kap és ennek következtében olyan dolgokat fogsz megtapasztalni, amiket eddig soha. Nem félsz kockázatot vállalni, új kalandokban részt venni, új dolgokat kipróbálni. Lehetséges, hogy egy tengeri utazás, egy új földrészen eltöltött idő olyan tapasztalatokkal fog gazdagítani, amelyek teljesen átírják majd az addigi értékrendszeredet. Képes leszel új perspektívából tekinteni az eddigi életedre és nyitott leszel a változásokra.

# 23

Ha a 23-as szám mellett tetted le a voksodat, akkor a július számodra az új kapcsolatok hava lesz. Számos érdekes és igazán kedves emberrel fogsz megismerkedni. Új barátságokat és új szakmai kapcsolatokat építesz ki. Ennek következtében a nyár ezen hónapja tele lesz társasági eseményekkel, amelyek óriási mértékben felpezsdítik majd az életedet. Sok-sok közös utazás, program, új élmények és megannyi emlék teszi gazdagabbá a nyaradat. Ha egyedülálló vagy, akkor nem kizárt, hogy most fogod megtalálni az Igazit, aki csak még inkább bearanyozza majd a mindennapokat.

tudasfaja.com


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL