Válassz egy tájat és feltárja a lelked!

Az alábbi személyiség teszt abban segít feltárni a lelkünket, hogy kinek melyik táj áll a leginkább közel a szívéhez. Nem kell mást tennünk a saját lelkünk feltárásához, mint választani egy tájat és elolvasni a hozzá tartozó leírást!

Havas táj

A megérzéseid soha nem csapnak be és mindig tudod, hogy milyen irány felé kell haladnod az életben. Minden döntést nagyon jól átgondolsz, néha akár még arra is képes vagy, hogy kissé túlkomplikáld a helyzetet. Megfontolt vagy és előrelátó, minden esetben mérlegeled a dolgokat. A körülötted lévő emberek néha ezt kicsit soknak találhatják, olykor nehéz elfogadniuk, hogy sokat gondolkodsz bizonyos dolgokon. A szerelemben is jellemző rád ez a mentalitás, többször is átgondolod, hogy belevágj-e egy kapcsolatba. Nem jellemzőek rád a futó kalandok és a flörtök.

Tengerpart

Igazi békés ember vagy, akit nehezen lehet kihozni és a sodrából és mindenkinek képes vagy megbocsátani. Nem vagy haragtartó és szeretsz segíteni a bajba jutottakon. Számodra az anyagi javak mellékesek, inkább az érzelmek vezetik az életed minden lépését. Hajlamos vagy a mély depresszióra és ilyenkor sajnos nincs melletted senki, aki rajtad segítene, neked kell saját magadon. A szerelemben igazi romantikus személyiség vagy, számodra érzelem nélkül nincs kapcsolat.

Hegyvidék

Mindig megtalálod a módját annak, hogy elérd, amit akarsz. A körülötted lévők olykor ezt nem tűrik jó szemmel, hiszen sokszor az ő hátukon keresztül kapaszkodsz a célodért. Embertársaiddal és barátaiddal nagylelkű vagy, viszont ha valaki hátba szúr téged, azt életed végéig nem felejted el. A szerelemben is jellemző rád ez a mentalitás, ha nem érzed biztonságban magad, dobbantasz, ha fájdalmat okoznak, szakítasz és ha megtetszik más, váltasz.

Rét

Szeretsz egyedül lenni és kikapcsolni az agyad, feltölteni magad energiával. Sajnos nagyon sok negatív ember él körülötted, akik társasága inkább lehúz, mint feltölt. Jó lelkű, szeretetre méltó személyiség vagy, soha nem lennél képes szándékosan ártani másoknak. Mindig ez vezérel téged, ha néha másképp is csapódik a dolog, akkor a lelkiismereted szörnyen gyötör. A szerelemben hűséges típus vagy, ha egyszer csalódsz a számodra nagy Ő-nek tartott személyben, képes vagy hosszú ideig bezárkózni. Nehezen engedsz közel magadhoz valakit, de akinek ez sikerül,ez életre szóló társ mellett találja magát a személyedben.

Szerző: tudasfaja.com

További csodás napot kívánunk!


Amennyiben tetszett amit olvastál, köszönettel fogadjuk ha megosztod a cikket!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
SPIRITUÁLIS GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL