Válassz egy tollat, a döntésed sok meglepő dolgot elárul a személyiségedről!

Válassz egy tollat, a döntésed sok meglepő dolgot elárul a személyiségedről!

A pszichológusok szerint a személyiségünkről sok mindent elárulnak a döntéseink. Ma egy nagyon egyszerű tesztet mutatunk, csak annyit kell tenned, hogy ránézel a képre és kiválasztod azt a tollat, amely a legjobban elnyeri a tetszésed. Ez az egyszerű személyiségteszt érdekes dolgokat fed fel az egyéniségedről.

1. toll

Nagyon nyitott személyiség vagy, vonzanak az új dolgok. Szeretnél mindent felfedezni. A család a legfontosabb a számodra, értük bármit megtennél. Önfeláldozó típus vagy, ha a családodnak szüksége van rád, te mindig mellettük állsz. Értékeled és megbecsülöd amid van, takarékoskodó személyiség vagy, gondolsz a jövőre.

2. toll

Békés és nyugodt egyéniség vagy, nem szereted a feszült helyzeteket. Mindig arra törekszel, hogy nyugalmat teremts magad és a családod számára. A legnagyobb kihívás számodra, hogy megteremtsd a családi békét. Mindig azon fáradozol, hogy otthon minden rendben legyen, akkor vagy nyugodt, ha a szeretteid boldogak. Néha azonban az igyekezeted nem értékelik, ez az egyik legfájóbb pontod.

3. toll

Határozott egyéniség vagy, kitartasz a terveid mellett. Nem könnyű téged lebeszélni az elhatározásaidról, ez néha konfliktusokat is okoz a számodra. Nem vagy elégedett, mindig azon fáradozol, hogy többet és jobbat teremts. Óriási terveid vannak és képes vagy bármit a háttérbe szorítani, csak azért, hogy elérd amit akarsz. Sokan azt gondolják, hogy önző vagy, de ez nem így van, csak mindent szeretnél megteremteni, amire szükséged van.

4. toll

Nagyon erős egyéniség vagy, ha valamit el akarsz érni, addig próbálkozol, amíg sikerül. A család jelenti számodra a legtöbbet, értük mindent megteszel. Nem hagyod, hogy a szeretteid bántsák, mindig azon fáradozol, hogy boldogak legyenek. Fáradhatatlan vagy, a törődésed és a kedvességed a családod nagyon értékeli. Nem szereted a pletykát, ezért sokan visszahúzódónak tartanak, pedig te egyszerűen csak nem akarsz értelmetlen dolgokkal foglalkozni.

5. toll

Nagyon kreatív egyéniség vagy, akinek érdekes meglátásai vannak. Mindig hangot adsz a véleményednek és ez sokszor gondot is jelent, mert nem mindenki viseli jól. Nem könnyű téged felidegesíteni, de ha valaki a szeretteidet bántja, akkor dühbe gurulsz. Kiállsz magadért és a családodért, mások véleménye azonban nem érdekel. Jól tudod, hogy nem érdemes a külvilággal foglalkozni, ezért arra törekszel, hogy otthon béke legyen, nem foglalkozol mások gondjaival.


forrás: https://ketkes.com/valassz-egy-tollat-a-dontesed-sok-meglepo-dolgokat-elarul-a-szemelyisegedrol/


SEGÍTSÉG IDE KATTINTVA:

Itt a siker és anyagi bőség és Mandalája – fogadd szeretettel és oszd meg!


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL