Válassz egy utat, és nézd meg mit árul el személyiségedről! Neked is igazat mondott?

Különleges dolgokról árulkodnak a képek, és az hogy ezek közül melyiket tartjuk szimpatikusnak! Nézd meg a képen látható utakat, és gondolkodás nélkül válassz közülük egyet!

Íme az üzenet számodra:

1.

Ha az egyest választottad, akkor igazán nyitott személyiség vagy. A nyitottságod az emberek felé is tökéletesen működik, mindenkihez kedvesen és bizalommal fordulsz. Nem félsz túlságosan attól, hogy csalódsz esetleg bennük, de ha mégis úgy történik, azt nem tárod ki a világ felé, magadban szépen lerendezed a dolgot, úgy fogod fel, mint az élet által feladott leckét és levonod a tanulságokat. Ha szeretsz valakit, akkor őt teljes szívedből szereted, és mindenben segíted, akár viszonzás nélkül is.

2.

Ha a kettest választottad magabiztos, önálló, ember vagy és szereted a kezében tartani az irányítást – az ismerőseid biztosan ezzel a három tulajdonsággal jellemeznének. Szereted úgy véghezvinni a dolgokat, ahogy azt te jónak látod, hiszen képes vagy maximálisan hinni magadban, és egyedül is megállsz a lábaidon. Pontosan tudod, mit szeretnél, és nem félsz valóra váltani az álmaidat. Az egyetlen dolog, amit másoktól is elvársz, az az őszinteség, hiszen elég erős vagy ahhoz, hogy elfogadd az igazságot.

3.

Ha a hármas számú utat választottad: optimista, derűs lelked van, és ezt semmi sem tudja megváltoztatni. Minden bajt, problémát, hibát megpróbálsz úgy feldolgozni, hogy közben nem felejtkezel el arról, hogy az élet a legnagyobb ajándék. „Amíg élünk, remélünk” – ez lehetne a mottód. Derűlátásod beragyogja környezetedet, melletted nincs szomorúság, bánat. Árad belőled a szeretet, és ezt az idegenek is megérzik. Gyakran mosolyogsz csak úgy – indok nélkül valakire, és ő akaratlanul is visszamosolyog. Ha sírsz, magadban elfojtva teszed, a fájdalmat az élet szükséges velejárójaként kezeled.

4.

Ha a négyest választottad: nagyon nyitott vagy, ha szabad ilyen egyszerűen, földhöz ragadtan fogalmaznunk. Az az ember vagy, aki mindig, minden körülmények között szívesen lát bárkit, és könnyen befogad a szívébe. Azt vallod, sokkal jobb kockáztatni, majd megsérülni, mint elzárni magad a világtól. Igyekszel nem mutatni a bizonytalanságodat és a félelmeidet, inkább magadban oldod meg a problémákat. Mindig lehet rád számítani, a sebeidre a legjobb gyógyír, ha másokon segíthetsz.

5.

Érzékenységed világhírű, mindent észreveszel, és semmit sem felejtesz. Nagyon mélyen érzel, a legapróbb dolgok is képesek hatni rád úgy, hogy aztán napokig gondolkozol rajtuk. Sok mindent megérzel, és nagyon pozitív szemléletű vagy, aki mindenhova fényt visz, ahol megjelenik.

6.

Itt az idő megpihenni! Egy csendes hellyel is beérnéd, ahol pihenhetsz, és belső hangodra figyelhetsz. Ha úgy érzed, hogy a dolgok nem úgy mennek, ahogy szeretnéd, az csak átmeneti. Ha jól megnézed láthatod, hogy nagyrészt elérted a céljaidat, vagy már nincs messze a megvalósításuk. Amikor van időd, pihenj egy nagyot, mert ez sokat segít az inspirálódásban! A magasabb erők már várják hogy bölcs tanácsokkal lássanak el Téged!

szerző: pozitív gondolatok

kép: lostest.com


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


A “Boost Positive Energy” pozitív változásokat hoz az életedbe, meditációs, gyógyító zene. Ez egy 8 perces nyugtató meditációs zene, amelyet tökéletesen alvás meditációra terveztek, eltávolítja az összes körülöttünk lévő negatív energiát, a tudatalatti akadályokat, megteremti a belső békét, gyógyulást, pozitív energiát hoz létre, enyhíti a stresszt és a depressziót. Vonzza a pozitív energiát, ellazítja a testet, elmét és a lelket.

Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


10 perces megnyugtató, stresszoldó, gyógyító pihenés – elengedésre hangolva!


8 órás lelki béke teremtő zene!

Az alvás teljes ideje alatt közvetíti a békés, mély, nyugodt alvást segítő hanghullámokat. Ha nehezen alszol el, a legjobb választás a mélyálomba merüléshez! A zene hallgatásának segítségévell testünk teljesen ellazul, és a béke, nyugalom rezésére hangolódik. Fejhallgatóval vagy fülhallgatóval hallgatva az alvás hatékonyabb és pihentetőbb. Alvás közben helyreállítja a belső békédet, és megszabadít a negatív energiáktól. 8 óra hosszúsággal tökéletes az alvás teljes időtartama alatti hallgatáshoz. Kellemes pihenést!

Ez a zene a Titkos rezésformula frekvenciáit tartalmazzák, amelyek egyedivé és rendkívül hatékonnyá teszik.

Fontos a véleményed, nyomj egy lájkot ha tetszett és írd meg kommentben hogy segítette az alvásodat vagy sem!


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL