Válassz egy virágot és ismerd meg a személyiséged legkülönlegesebb vonásait!

Válassz egy virágot és ismerd meg a személyiséged legkülönlegesebb vonásait!

Válaszd ki azt virágot, amely legjobban tetszik neked, majd olvasd el a rövid leírást a kiválasztott virágról, te is meglepődsz majd, mennyi mindent elárul rólad.

1 Mák

Olyan energikus személy vagy, aki szereti az összejöveteleket és a tömeget. Kreatív vagy és kifejezésre tudod juttatni az egyediséged, minden új dolog érdekel. A megjelenéseddel sok embert vonzol magad köré, sokáig fognak emlékezni rád.

2 írisz

Az írisz az optimizmust jelképezi. Azok az emberek akik ezt a virágot szeretik nagyon kreatívak és élénk a fantáziájuk. Ezért rövid idő alatt megunják azt amit csinálnak és sajnos sokszor nem tartják be amit ígérnek, de ezt nem rossz szándékkal teszik.

3. Tulipán

Egy igazi utazó vagy, szereted a változásokat és könnyen beilleszkedsz, de szorosan kötődsz a családhoz. Nagyon figyelmes és jólelkű ember vagy, de néha előjön belőled az arrogáns éned. Ha a körülötted lévő emberek gyakran megharagszanak rád, nézz egy kicsit magadba, mert lehetséges, hogy olykor te hibázol.

4. Rózsa

A szerelem virága, ha ezt választottad, akkor romantikus, szeretetet sugárzó személy vagy, tiszteletben tartod a hagyományokat, egyes embereknek úgy tűnhet, hogy divatjamúlt dolgokkal foglalkozol. Te viszont szereted észrevenni a jó dolgokat az életben és sok esetben nem fogadod el az emberek elégedetlenségét.

5. Liliom

Olyan ember vagy, akit tisztelnek, mert úgy vélik, hogy utat mutatsz. Empatikus vagy, jólelkű, szeretsz segíteni a hozzád közelálló embereken. A szeretteid mindig előtérbe helyezed. A jómodor fontos a számodra, ha lehetséges, senkit sem bántasz meg.

6. Orchidea

Jóindulatú személy, vagy nem szereted a konfliktusokat. Az orchidea komplex gyökeréből kiindulva, azok az emberek akik ezt a virágot szeretik, a családjukkal is szoros kapcsolatban vannak. Folyamatosan azon dolgozol, hogy mindent megteremts a szeretteid számára!

7. Ibolya

Ez a virág a tisztaságot és az egyszerűséget szimbolizálja, szereted a minimalizmust és az egyszerűséget, viszont ritka találékony ember vagy. Azt álomfejtők azt mondják, hogy aki ibolyával álmodik az szerencsés, azt jelenti, hogy az életedben jól alakulnak a dolgai.

8. Kamilla

Ha szereted ezt a virágot, valószínű, hogy te is mosolygós, vidám, optimista személy vagy. Szereted a dolgaidat másnapra halasztani azért, hogy szórakozhass. Szereted az aktív pihenést, a túrázást a természetben, ezért is van tele az életed kalandokkal, amely hozzásegít ahhoz, hogy elfelejts minden félelmet.

9. Nárcisz

A keleti országokban a nárcisz a szerencse és az anyagi jólét szimbóluma, de te tudod, hogy mindezeket a javakat csak akkor érheted el, ha keményen dolgozol. Ezért szorgalmas és kitartó személy vagy, mindig számíthatnak rád a körülötted élő emberek. Kreatív vagy és ezt sokan értékelik is.

10. Napraforgó

A napraforgó a bátorságot szimbolizálja, te pedig hasonlítasz rá, mert boldogságot sugárzol. Ahol te jelen vagy, ott minden és mindenki ragyog! Tudod, hogyan segíts az embereken amikor szükségük van rá. Olyan vagy mint a Nap, tele vagy energiával, vidám és megbízható ember vagy.


FORRÁS: https://ketkes.com/valassz-egy-viragot-es-ismerd-meg-a-szemelyiseged-legkulonlegesebb-vonasait/


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL