Válassz egy virágot és megtudhatod, mire van most a legnagyobb szükséged

Válassz egy virágot és megtudhatod, mire van most a legnagyobb szükséged

Nézd meg a képet, ne gondolkodj sokat, válaszd azt a virágot, ami elnyerte a tetszésed. Fedd fel a lelked legmélyebb szükségleteid, tudd meg, mi az amire most nagy szükséged van.

1-es virág

Megértésre és szeretetre vágysz, úgy érzed te mindent megteszel a környezetedért, de ők nem mindig értékelik eléggé a fáradozásaid. Nem vársz el különleges dolgokat, az is boldoggá tenne, ha legalább néha kimondanák azt a bűvös szót, hogy “köszönöm”. A saját vágyaid sokszor háttérbe szorulnak azért, hogy a családodnak megadhass mindent, de ezt nem is bánod, csak egy kis megbecsülésre vágysz, hogy érezd nem hiába fáradozol annyit.

2-es virág

Türelemre és kedvességre vágysz, te mindenkivel aranyos és türelmes vagy, de úgy érzed, hogy nem kapod meg ugyanezt az emberektől. Kérés nélkül teljesíted mások kívánságait, mindig megpróbálsz megfelelni a családodnak, de időnként te is szeretnéd, ha viszonoznák a tetteidet. Nem várod el, hogy megköszönjék a tetteidet, viszont úgy érzed, hogy a türelem, a kedvesség nem túl nagy elvárás mindazért amit teszel.

3-as virág

Figyelemre és odaadásra van szükséged. Olyan ember vagy, aki az éjszaka közepén is képes kipattanni az ágyból, ha a családtagjaidnak szükségük van rád. Azonban úgy érzed, ha neked van szükséged valakire, aki támogat, akkor hirtelen mindenki elfoglalt, vagy egyszerűen csak a saját életükkel törődnek. Sok áldozatot hozol másokért, emiatt azonban neked is jár az odaadás.

4-es virág

Segítőkészség és kitartás az amire szükséged van. Mindig segítesz az embereknek, hogy elérjék a céljaikat, azonban mikor te szeretnél valamit megvalósítani, nem kapsz elég támogatást. Mindenkire van elég időd, csak magadra nincs. Meg kell tanulnod háttérbe szorítani mások vágyait, hogy megvalósítsd a saját céljaid. Olyan emberekkel barátkozz, akik akkor is melletted vannak, ha neked van szükséged támogatásra.


forrás: https://ketkes.com/valassz-egy-viragot-es-megtudhatod-mire-van-most-a-legnagyobb-szukseged/


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL