Válassz egy virágot, sokat elárul rólad – önismereti teszt

Íme egy kép, telis-tele a tavasz illatozó virágával. Válaszd ki a kedvencedet, bökj rá és olvasd el, miket árul el a választásod rólad. Ne gondolkodj sokat, fontos, hogy pillanatnyi döntés legyen!

1.) Pipacs

Vibráló, mókás, lelkes és kreatív vagy. Imádod az életet, szeretsz tanulni, szereted az újdonságokat és olyan ember vagy, akire azt mondják: “ha nem volnál, ki kellene találni”.

Mivel a mákban bódító hatás is található, benned is van egyfajta személyes ópium. Úgy vonzod az embereket, mint egy mágnes. Sok a barátod és az ellenkező nem is igencsak vonzódik irántad.

2.) Írisz

Az írisz szó egy görög eredetű szó, azt jelenti: szivárvány. Egy igazi művészlélek vagy, aki bohókás, szétszórt, szerethető és elvont. Imádja a művészeteket, szeret múzeumban elrévedni egy Van Gogh festmény mondanivalóján, vagy beülni egy színdarabra, esetleg egy művészfilmre.

Fontos a szabadságod és nem érdekel, hogy a külvilág megért-e téged, vagy sem.

Könnyen tudsz unatkozni, mert annyira szereted, ha van értelme még a semmittevésednek is, hogy teljesen kiborulsz, ha tétlenül kell malmoznod – mondjuk egy bevásárlóközpont pénztárában, a sorban állva.

3.) Tulipán

A tulipánról mindenkinek Hollandia jut eszébe, de elárulom: Észak-Afrikától Görögországon át Ukrajnáig, vagy Kínáig ez a virág az egyik legnépszerűbb a Földön. A tulipán sugallta erős tudásszomj jellemez téged. Kedvenc hobbid az utazás, legszívesebben egész évben hátizsákkal a hátadon kószálnál, hogy felfedezhesd az egész világot.

És bár folyton úton lennél, végtelenül fontosak a gyökereid. Büszke vagy arra, ahonnan indultál: a szülővárosodra, az országodra, a hagyományaidra. Bármikor képes vagy például egy olyan verset felidézni, amit gyerekkorodban tanultál, vagy emlékezni régi, családi ebédek rántott hússal itatott illatára.

4.) Rózsa

Ne félj a rózsát választani. Nem csak a szerelem jelképe ez. Inkább arra utal, hogy az a személy, aki számára a rózsa a legszebb virág, igazán romantikus, szenvedélyes ember. Nagyon tud szeretni, a kapcsolatai mélyek, kötelékei erősek.

Ha nő vagy, te egy igazán, ízig-vérig nőies nő vagy. Ha férfiként lestél ide és merted megnézni ezt a tesztet, ne ijedj meg: a választásod azt sugallja, hogy te pedig talpig férfi vagy.

A rózsa tövisének is van külön jelentősége: ebben a tesztben annyit jelent, szeretsz törekedni a legjobbra és élesen látod mások hibáit, meglátásaidat (akkor is, ha azok negatívak) nem rejted véka alá.

5.) Liliom

Az ókori görögök szent virága a liliom, amelyet tiszteltek, mert szerintük a liliom szirmának nedvéből származik Héra, az istenek királynéja. Ha ezt a virágot választottad, te egy nagyon fenséges, méltóságteljes, nagy tiszteletnek örvendő ember vagy. Könyörületes, kedves, egész életét annak szenteli, hogy pártfogoljon, segítsen másokat.

Páratlan a stílusérzéked, tökéletes fodrász, lakberendező vagy színházban díszlettervező lehetsz, de tanárként, ápolóként vagy orvosként is megállod a helyed.

6.) Orchidea 

A legtöbbek által rajongott dísznövényt választottad. Finom, kecses, légies egyéniség vagy, sokan néznek fel rád, de nem vagy az a könnyen megközelíthető típus. Igyekszel mindenkivel megtartani a három lépés távolságot, de akit egyszer igazán közel engedtél a szívedhez, nem ereszted.

Neked számítanak a külsőségek, szereted a drága, luxus dolgokat, szereted, ha rajonganak érted, vagy ha megdicsérnek.

Soha nem tudod, azért akarnak annyian a környezetedbe kerülni, amilyen te magad vagy, vagy az elért sikereid létráján másznának fel mások. Emiatt néha ridegnek és elutasítónak tűnhetsz.

7.) Ibolya

A görög és a római mitológiában az ibolya a szerénység és a tisztaság jelképe volt. Kicsit megközelíthetetlen jellem vagy, kicsit különleges, talán sokan azt a jelzőt is mondják rád: furcsa. De te így vagy tökéletes, a saját kis világodban élő. Alapjáraton boldog és mindig mosolygó ember vagy, akit körbeleng a nyugalom és a béke.

8.) Margaréta

A százszorszép a vidámság jele: te is egy édes, kicsi virágszál vagy, aki csupa mosoly, öröm. Sok a barátod, imádod a pörgést, a bulikat, habszolod az életet. Szórakoztató vagy, szeretsz mesélni, viccelődni, te vagy az, aki minden létező bolondságban benne van. Fiatalság-bolondság: ez a mottód, legyél bármennyi éves.

Örök gyerek vagy, szinte lehetetlen szétrombolni a benned élő és pezsgő gyereket. Mindenki szeret és te is viszontszeretsz, hisz ki ne szeretne valakit, aki folyton körbeölelné az egész világot?

9.) Nárcisz

A keleti kultúrákban a nárcisz tartják a gazdagság és a jó szerencse jelképének. De te pontosan tudod, hogy a jólét és a szerencse kizárólag kőkemény munka árán szerezhető meg. Végtelenül szorgalmas, kötelességtudó és ambiciózus ember vagy.

Szereted az irodalmat, a verseket, egy könyvvel bárki lekenyerezhet, mert téged ez kapcsol ki és nyugtat meg egy-egy kemény munkával töltött nap után.

És ne ijedj meg: egy cseppet sem vagy nárcisztikus a szó mitológiai értelmében. Nem vagy és nem leszel szerelmes önmagadba, ahogyan a virág, aki beleszeretett saját képébe, miután meglátta azt. Választásod csupán annyit takar: te vagy az, aki pontosan tisztában van értékeivel, eredményeivel.

10.) Napraforgó

Boldog, meleg, megközelíthető. Ilyen vagy. Mint egy meleg kályha, akihez jó odabújni hűvös időben. Te vagy, aki meghallgat, te vagy, aki biztonságot nyújt, te vagy, aki örömet okoz.

A pozitív és önzetlen energia vagy, az egyik manapság divatos sláger egyik sora jut rólad eszembe: “Ragyog a szívem, mint a Nap”.

Forrás http://bouvet.cafeblog.hu


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

Lájkold az  oldalunkat  Facebookon: NAPI ÚTMUTATÁS

CSATLAKOZZ NAPI ÚTMUTATÁS CSOPORTUNKHOZ ITT