Válassz egyet a gyönyörű képek közül, és nézd meg mit árul el rólad! Nekünk bejött, Neked is tetszeni fog!

Érdekes dolgokról árulkodnak a képek, és az hogy ezek közül melyiket tartjuk szimpatikusnak! Nézd meg ezeket a képeket, és gondolkodás nélkül válassz közülük egyet!

Itt a megoldás:

1.

A madár jelképe az életnek, a teremtésnek, a teremtésben résztvevő szabad energiáknak. Kreatív teremtő energiáidat használva, most gyorsan megteremtheted azt az életet, amire vágysz.  Sikert jelöl ez a szimbólum, növekedést, gyarapodást, pozitív változást életed minden területén. Most van itt az idő, hogy belevágj, hogy cselekedj, mert isteni teremtőenergia támogat téged mindenbe, amibe belekezdesz.

2.

Ismerőseid számára te testesíted meg a józan eszet. Nem kockáztatsz soha feleslegesen, és alaposan mérlegelsz döntések előtt. Mindig átlátod a helyzetet, és időben közbeavatkozol, mielőtt a dolgok rosszra fordulnának. Kikérik a véleményedet és hallgatnak is rád. A nehézségeket kihívásnak tekinted, de csak akkor bocsátkozol harcba valamiért, ha úgy érzed, megéri. A mező a tiszta, őszinte szívet jelképezi, áldozatvállalásod a szeretteid és ismerőseid felé hatalmas!

3.

A napraforgó jelzi, hogy gondoskodó, önfeláldozó lélek vagy, és ez nem mártírság. nem tudod elképzelni, hogy önmagadat mások elé helyezd. Neked mindig az a fontos, hogy a családod, barátaid, mindenki a környezetedben boldog és elégedett legyen. Nem panaszkodsz, ha a másokról való gondoskodás miatt önmagadra nem jut idő, nem számít, hogy fáradt, nyűgös vagy, mindig van egy jó szavad, egy kedves gesztusod mindenkihez. Mivel hajlamos vagy csak a jót meglátni másokban, ezért nagyon sokszor kihasználnak, megbántanak, de ez téged nem keserít el, legszívesebben az egész világot magadhoz ölelnéd.

4.

Megbízható ember vagy! Csodálatos problémamegoldó, akihez bátran mehet mindenki a bánatával. Igazi ezermester is, megszerelsz, megjavítasz mindent, rendbe tudod hozni az elromlott dolgokat. Szeretsz segíteni másokon. Mottód: az élet akkor jó, ha problémamentes.  Meleg és világos aurád van. Az emberek úgy érzik, hogy nagyon nyugodtak a jelenlétedben. Optimista vagy, minden napot jónak próbálsz látni.

a kép forrása: lostest.com

szerző: pozitív gondolatok

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
SPIRITUÁLIS GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Lájkold kedvenc képes idézetes oldalunkat itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL