Válassz egyet a szép képek közül, és nézd meg mit árul el rólad! Ugye igazat mondott?

Izgalmas dolgokról árulkodnak a képek, és az hogy ezek közül melyiket tartjuk szimpatikusnak! Nézd meg a képeket, és gondolkodás nélkül válassz közülük egyet!

Íme az üzenet számodra:

Ha a 1. képet választottad:

Az  életed mozgatórugója a szeretet. Számodra a családod és a szeretteid a legfontosabbak, szereted a mély beszélgetéseket. Szeretsz olvasni, romantikus filmeket nézni, eltépelődni az élet dolgain. De tartsd észben: nem számít a tegnap és a jövő még nem érkezett el, inkább élj picit jobban a mában!

Ha a 2. képet választottad:

Vonzó és energetikus vagy – az a típusú ember, aki pontosan tudja, hogyan nevettessen meg másokat. Spontán vagy és lelkes, aki sosem mondana nemet egy hatalmas kalandra, emiatt viszont gyakran sikerül is meglepned valami őrültséggel a környezetedet. Nagy harmóniában élsz az univerzummal, és képes vagy mindig önmagad maradni. Rengeteg terület képes felkelteni az érdeklődésed, és ha valami tényleg nagyon megtetszik, teljes erőbedobással veted bele magad a munkába és tanulásba.

Ha a 3. képet választottad:

Ami a szíveden, az a szádon, így sokak szemében kíméletlennek tűnhetsz, pedig ez nem igaz rád. Érzelem gazdag és érzékeny típus vagy, ha megbántanak, sokáig őrzöd a lelki sebeket. Nincs ellenedre egy kis láblógatás, ilyenkor szívesen ábrándozol – fantáziád élénk, gondolataid könnyen elkalandoznak.

Ha a 4. képet választottad:

Lelkes, vidám és nagyon aktív vagy. Mindig a dolgok pozitív oldalát nézed. Mindig olyan emberekkel veszed magad körül, akik meghozzák a boldogságot, a jólétet az életedbe. Annyi terved van az életben, de a tervek befejezéséhez ötletek híján vagy. A fő kihívásod az, hogy próbáld megnyugtatni az elmédet és a gondolataidat. Határozd meg a fontossági sorrendet. Az energiád és a tehetséged hatalmas kincs, és több rendezettséggel végtelen lehetőségek állnak előtted!

pozitív gondolatok

kép: lostest.com


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL