Válassz a képek közül egyet, és fejtsd meg Önmagadat!

A képek, a vizuális élmények mindig is az emberi figyelem középpontjában álltak. És a különböző ábrákat, színeket felvonultató képek a személyiségünkről is árulkodnak, ezért válasszunk ki egyet az alábbi 9 közül, majd fejtsük meg, hogy kik is vagyunk, mi jellemző leginkább ránk.

1. Egyenes vagy

Alkalmazkodó, nyílt, virtuóz személyiséged van. Lehet külsőre félénknek tűnsz, a barátaid viszont tudják, hogy nem így van. Néha hajlamos vagy ítélkezni mások felett. Az emberek adnak a szavadra, szeretik tudni, hogy hogyan vélekedsz, miként gondolkozol. Különleges célok vezérelnek.

2. Optimista vagy

Szíved fiatal, személyiséged nyugodt és álmodozó. Mindig is szereted a dolgok jó oldalát figyelembe venni. Állandóan mosolyogsz, és ezt másoknak is igyekszel átadni. Nagyon vicces tudsz lenni, de néha félénk vagy, ami sajnos elrejtheti az igazi személyiséged. Intelligens, dolgos ember vagy.

3. Független vagy

Egy boldog lélek lakozik benned, aki szereti maga intézni az életét. Csak kritikus helyzetekben szoktad mások segítségét kérni, de teszel róla, hogy ilyen állapotba, szituációba ne kerülj. A társadalmi rang számodra fontos, és ezt meg is szoktad osztani másokkal. Domináns személyiséged van, logikusan, igazi stratégaként gondolkozol. Szeretsz egyedül lenni, és nem függni senkitől.

4. Eszes vagy

Érdekel a spiritualitás, de minden más is, ami körülvesz. Szereted használni a fejed, szívod magadba a tudást. Az élet nagy kérdéseire keresed a válaszokat. Ugyanakkor fontos a lelki békéd, jó barát vagy, de azért szereted az első helyre tenni magad.

5. Szeszélyes vagy

A környezetedben igencsak népszerű vagy, de néha azért előjön a szeszélyes éned, de az emberek azt is elnézik neked. Az érzelmeid irányítanak, kreatív vagy, szereted az egyedi dolgokat, és el is készíted azokat.

6. Bizakodó vagy

Jólelkű, segítőkész és szerencsés vagy. Hiszed azt, ha valakivel jót teszel, az neked is jól lesz. Bízol a jóban, de néha túlságosan is titokzatos vagy. Harmóniára törekszel, az emberek szeretnek a társaságodban lenni.

7. Trendi vagy

Tisztában vagy a divattal, a stílusirányzatokkal, de ugyanakkor két lábon állsz a földön. Szereted nyugodtan intézni az ügyeidet, ahogy szerinted a legjobb. Impulzív személyiség vagy, aki mindennap valami kalandra vágyik. Néha azonban eléggé támadóvá válsz, ami azt a célt szolgálja, hogy másokat lenyűgözhess.

8. Vonzó vagy

Merész, erős és vonzó személyiséged van, aki megtalálja a szenvedélyt és legyőzi az akadályokat. Könnyen felhívód magadra mások figyelmét, de sokszor elveted a sulykot, így nem árt gondolkozni, mielőtt cselekednél.

9. Géniusz vagy

Csodás személyiséggel rendelkezek, elegáns, visszafogott, olykor kihívó vagy. Bármilyen találós kérdésre tudod a választ, képes vagy úgy irányítani a beszélgetéseket, hogy előnyre tegyél szert, és a meggyőzőképességed is fejlett. A nyugalom és a kényelem nagyon fontos tényezők számodra. Szereted a saját utadat járni, saját vállalkozást indítani. Ugyanakkor igyekszel elrejteni mások elől az érzéseidet, ez azért van, mert így akarod megőrizni a rólad kialakult erős, határozott képet.

forrás: http://napiutmutatas.hu


SEGÍTSÉG IDE KATTINTVA:

Itt a siker és anyagi bőség és Mandalája – fogadd szeretettel és oszd meg!


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL