Válassz ki egy afrikai szimbólumot a 3 közül, fontos üzenetet kapsz az Univerzumtól!

Válassz ki egy afrikai szimbólumot a 3 közül, fontos üzenetet kapsz az Univerzumtól!

Válassz ki egy afrikai szimbólumot az alábbiak közül, és egy fontos üzenetet kapsz az Univerzumtól!

A most látható afrikai jelképek sok helyen felbukkanhatnak, falakon, edényeken, szőtteseken. Külön üzeneteket, ősi bölcseleteket is hordoznak magukban. Szóval a dolgod csupán annyi, hogy kiválassz egyet az alábbi szimbólumok közül, és olvasd el a hozzá tartozó üzenetet.

1. Osram ne nsoromma

A szeretet, a hűség és a harmónia jelképe. A férfi és nő közötti harmóniát testesíti meg.

Ha ezt a jelképet választottad, fényes jövő áll előtted, törekedj az egyensúlyod megteremtésére, a nyugodtságra, és amennyire tudod, szemléld objektíven a világot. Néha eluralkodhatnak fölötted az érzelmeid, nem tudod mindig megfelelően kezelni a dolgaidat, de ebben segíthet a jóga, illetve a thai-chi.

2. Anase Ntontan

Ez a szimbólum a bölcsességet, a kreativitást jelképezi. Ha ezt választottad, akkor nagy változások alakulhatnak ki az életedben, ami arra ösztönöz, hogy leszámolj az előítéleteiddel, a régi, káros berögződéseiddel, és valami új dologra összpontosíts, ami felszabadít a múlt fogságából, hiszen legtöbbször te vagy a legnagyobb ellenséged saját magadnak.

3. Nyame Dua

Ez a jelkép azért fontos, mert Istentől való védelmet biztosít annak, aki ezt választja.Szóval, ha erre a szimbólumra esett a választásod, akkor az azt jelenti, hogy szent védelem alatt állsz. És annak ellenére képes vagy szeretetet, megértést sugározni, hogy a körülötted lévő emberek csalódást okoztak.

A jóságod viszont egy nap kifizetődik.


FORRÁS: http://filantropikum.com/valassz-ki-egy-afrikai-szimbolumot-a-3-kozul-fontos-uzenetet-kapsz-az-univerzumtol/


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL