Válassz ki egy ősi indián totemet, és tudd meg, hogy milyen spirituális erővel rendelkezel!

Az általad kiválasztott ősi totem elárulja milyen spirituális erővel rendelkezel.

Az ősi amerikai indiánok a spirituális erejüket, önazonosságukat fejezték ki a totemállatok segítségével, és úgy tartották, hogy az a bizonyos állat megvédi a törzset. Nos, most te is megtudhatod, hogy mely totem jelképezi a spirituális energiádat, csak nézz rá az alábbi totemekre és válaszd azt, amelyik a legjobban tetszik, majd olvasd el a hozzá tartozó leírást.

1. Bagoly

Nagyon nyugodt, összeszedett ember vagy. Mivel a baglyok remekül látnak a sötétben, így te is rendelkezel egy olyan képességgel, hogy könnyen rájössz, ha valaki hazudik. Bölcs vagy és tapasztalt, az aurád hatalmas és erős. Képes vagy a nehéz helyzetekben is helytállni, valamint szeretsz egyedül lenni.

2. Sas

Motivált, ambiciózus ember vagy, aki szeretne jobb és jobb lenni egy adott területen. Számodra a siker nagyon fontos, ezért mindent megteszel, hogy elérd a célodat. A kitartásod nem ismer határokat, ezért sokan felnéznek, példaként tekintenek rád.

3. Bölény

Kedves, szelíd ember vagy, de rendkívül bátor. Képes vagy farkasszemet nézni a veszéllyel, és amíg le nem győzöd, addig nem adod fel. Mindenki látja, hogy erős és bátor ember vagy, aki segít másokon, és inspirációval szolgál mindenki számára.

4. Medve

Ha a medvét választottad, akkor domináns, tekintélyparancsoló ember vagy, aki már megjelenésével rendet tesz. Te nem ijedsz meg attól, hogy a csapat vezetőjévé válj, mikor más jelentkező nem akad a feladatra. Ha valaki a biztonságodat veszélyezteti, annak nem kegyelmezel. Nagy akaraterővel és belső kitartással rendelkezel.

5. Farkas

Nagyon egyedi személyiséggel bírsz, szeretsz egyedül lenni, de szükséged van a baráti társaságodra, ha biztonságban akarod tudni magad. Szereted rejtegetni az igazi énedet. Csak azt az embert engeded közel magadhoz, akiben teljesen megbízol. Képes vagy megérezni azt, ha valaki el akar titkolni valamit előled.


FORRÁS: http://filantropikum.com/valassz-ki-egy-osi-indian-totemet-es-tudd-meg-hogy-milyen-spiritualis-erovel-rendelkezel/


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL