Válassz ki egy őszi falevelet, és olyan dolgokra derülhet fény, amiről eddig nem is tudtál!

Válassz ki egy őszi falevelet, és olyan dolgokra derülhet fény, amiről eddig nem is tudtál!

Azt gondolhatjuk, hogy nagyon jól ismerjük önmagunk, azonban néha bizonyos események hatására rádöbbenhetünk, hogy bizony ezzel vagy azzal a tulajdonságunkkal nem is szembesültünk még.

Az alábbi őszi-teszt segítségével számos rejtett tulajdonságunkkal ismerkedhetünk meg!

Csupán annyit kell tenni, hogy kiválasztunk egy falevelet, amelyik a legjobban tetszik.

1.

Egy igen összetett személyiség vagy, sokoldalúságod miatt nagyon sokan csodálnak. Élénk, nyitott személyiség vagy, vezetői képességekkel rendelkezel. Közvetlen, és őszinte vagy, mindig kimondod, amit gondolsz. Szereted kipróbálni az új dolgokat, felfedezni a világot. Nem félsz kockázatot, és felelősséget vállalni.

2.

Vidám, társaságkedvelő, optimista ember vagy. A lelked mélyén egy nagy gyerek vagy, aki rajongásig tud szeretni, és lételeme, hogy szeressék viszont. Tele vagy pozitív energiával, és barátságos vagy, jó érzés a társaságodban lenni. Kommunikatív, és humoros jellem vagy. Ha szeretteid is támogatnak, akkor képes vagy bármit megtenni a kitűzött cél érdekében.

3.

Inspiráló hatással vagy másokra, melletted aztán mindenki biztonságban érzi magát. Nagyon fontos számodra a család, a gyökereid, és a hagyományok. Kifejlett szépérzékkel rendelkezel, kiegyensúlyozott személy vagy. Gyerekeidet példamutatás útján neveled, a tettekben, és nem a szavakban hiszel.

4.

Harmonikus, és aprólékos személyiség vagy, nagyon erős igazságérzettel rendelkezel. Mindig odafigyelsz másokra, és megpróbálod kielégíteni a lelki igényeiket. Néha túl szigorúnak látszol, de alapjában véve egy empatikus személyiség vagy. Tudsz, és szeretsz csapatban dolgozni, de sokszor inkább bevállalalod a vezető szerepét.

5.

Érdekes személyiség vagy, egyszerre ötvöződik benned a művészi hajlam, és a gyakorlatias gondolkodás. Szereted kipróbálni az új dolgokat, megtapasztalni az új élményeket. Jól tudsz alkalmazkodni, de ha lehet, akkor inkább a korlátok nélküli életet választod.

6.

Nem szereted a kockázatokat, szeretsz mindent előre pontosan kiszámítani. A káosztól kiborulsz, fontos számodra a rend, és a fegyelem. Azt szeretnéd, ha minden tökéletesen alakulna körülötted, ezért elég sok mindenbe megpróbálsz beleszólni, irányítani. Élvezd az életet, hagyd, hogy néha csak úgy maguktól megtörténjenek a dolgok.


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Pozitív energiával feltöltő, tisztító tibeti hangtál zene 10 perc

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Egy órás csakra hangoló és gyógyító zene, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

Egy órás nyugtató hangfürdő

Ez a zene 20 perc alatt feltölt pozitív energiával és levezeti a nap során felgyülemlett stresszt. Tökéletes elalvást segítő tenger hullámzással.


Nyugtató, 15 perces csakra hangoló meditáció, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

A Tibeti hangtál rezgései megszabadítanak Téged és az otthonodat a negatív energiáktól és feltölt pozitív energiával ?


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL