Válaszd ki a legvonzóbb szemet, és eláruljuk, milyen társ illik hozzád!

Amikor valakivel találkozunk, a szem szinte az első az arcán, amit megfigyelünk. A másik tekintete sokat elárul, többet, mint a szavak. Az, hogy milyen szemszínt, szemformát tartunk vonzónak viszont rólunk mond el titkokat. Elárulhatja, milyen partnerre vágyunk, milyen társat szeretnénk magunk mellé. Válaszd ki az alábbi képről a leginkább vonzó szemet, és nézd meg jellemzésünket. Eltaláltuk?

1. Te a biztonságot keresed. 
Nem igazán érdekel párod külső szépsége, neked a lélek a fontos. Megbízható partner illik hozzád, aki mindenben támogat, akire mindig számíthatsz. Egy ilyen társ mellett eltűnik belőled a bizonytalanság, megtalálod a célodat, és lesz elég bátorságod és erőd ahhoz, hogy harcolj is mindazért, amit el akarsz érni.

2. Te a szerelmet keresed. 
Érzékeny, odaadó lelked igazi társra vágyik, aki képes megélni minden érzelmet, nem nézi le azt, aki mindent tiszta szívből csinál. Ha tiszta és szenvedélyes szíved nem megfelelő társra talál, kialszik belőle a tűz, és előbb-utóbb csak a hamu marad. Megfelelő partner mellett ragyogsz, és olyan hévvel szeretsz, amit semmi sem múlhat felül.

3. Te a nyugalmat keresed.
Életed nem mondható kiegyensúlyozottnak. Túl sok fájdalom és veszteség ért már, rengeteg dologról lemondtál, és még többet vettek el tőled. Ezért mindennél fontosabb számodra, hogy végre nyugalomban élj, hogy tudd, a párodnak az a legfontosabb, hogy ezt biztosítsa neked. Vele együtt végre olyan életet élhetsz, amit megérdemelsz.

4. Te az életörömöt keresed. 
Melletted nem unatkozik senki, ezért társadban is ezt keresed. Egy szürke, befele forduló partner mellett kialszik a fényed, elveszíted önmagad. Olyan társ kell, aki ugyanúgy látja az életet, ugyanúgy örül minden apróságnak, mint te. Vele nem érzed úgy, hogy mindennap le kell valamiről mondanod ahhoz, hogy elfogadják mások.

5. Te az izgalmat keresed. 
Számodra az élet igazi kaland, és nem akarod négy fal között leélni. Éppen elég dologról mondtál már le, hogy megfelelj az elvárásoknak, de van, amiből nem engedsz, mert Te igazán élni akarsz. Olyan társra van szükséged, aki szél a szárnyaid alatt, felemel, és segít könnyebben repülni, nem olyanra, aki béklyóba köt, és folyton csak fegyelmez.

6. Te a boldogságot keresed. 
Igen, a legtöbb ember ezt keresi, de számodra ez mindennél előbbre való. Rengeteget csalódtál már életedben, ezért nem a világot elsöprő szerelemre vágysz, hanem arra, hogy minden nap békességben és boldogságban teljen. A tökéletes társadtól kölcsönös szeretetet, tiszteletet és odaadó hűséget vársz, amit meg is érdemelsz.

FORRÁS: http://zoldujsag.hu/valaszd-ki-a-legvonzobb-szemet-es-elaruljuk-milyen-tars-illik-hozzad-61186


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “BÉKE” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL