Vallomással tartozom. Randizok valakivel, pedig nős vagyok…

Csak olvasd végig ezeket a sorokat. Jarrid Wilson tollából ezt a bejegyzést küldöm mindenkinek, aki párkapcsolatban, házasságban él, esetleg elbicsaklott a dolog és az váláshoz, szakításhoz vezetett. Azoknak a kedveseknek is, akik néha tőlem kérdezik meg, mi a jó házasság tudja. 

Jarrid Wilson házasember, foglalkozását tekintve lelkész, író és blogger. Nagy feltűnést keltett vallomása, de még mielőtt felháborodsz, olvasd tovább. Végig. 

“Vallomással tartozom. Randizok valakivel, pedig nős vagyok.
Ez a lány csodálatos teremtés. Szép, okos, ötletes és erős. Imádom őt vacsorázni vinni, meg moziba, színházba, és sokszor elmondom neki, mennyire szépnek látom őt. Öt percnél tovább sosem tudok rá haragudni, és érezhetem magam akármilyen ramatyul, ha mosolyog, nekem is mosolyra perdül a szám.

Néha váratlanul betoppan a munkahelyemre, vagy meglepetésszerűen pompás ebédet kanyarít, vagy süt sütit. El sem tudom hinni, milyen szerencsés vagyok, amiért nős férfi létemre randizhatok. Szeretném, ha sokan kipróbálnák, mert ez tényleg megváltoztatja az ember életét.
Ja, bocs! Mondtam már, hogy az illető, akivel randizok, a feleségem? Miért, mégis mit vártatok?

Azért, mert házas vagy, még nem kell lemondanod a randizásról.
Továbbra is randizni akarok a feleségemmel, pedig már rég megvolt az esküvő. Az udvarlásnak nem muszáj véget vetni csak azért, mert már kimondtuk a boldogító igent. Sokszor láttam már, hogy párkapcsolatok megrekednek egy bizonyos szinten, mert a pár tagjai véget vetettek az udvarlási korszaknak.

A randizás során különleges módon ismerhetsz meg valakit. Miért kellene ezt abbahagyni? Nem is szabad. Az első randikon tapasztalt finom remegésnek a gyomorban nem szabad megszűnnie amiatt, hogy telnek az évek. Mindennap úgy kelj fel, hogy udvarolsz a társadnak, mintha csak az első randik egyikén lennél. Drasztikusan javulni fog a kapcsolatotok.
Ha párkapcsolatról van szó, a folyamatos kommunikáció és a felfedezések öröme a legfontosabb. Senki nem akar együttélni olyan emberrel, aki igazából nem is kíváncsi rá.

Arra szeretnélek biztatni, hogy randizz a pároddal, próbáld minél jobban megismerni, és fogadd el, hogy az udvarlást nem szabad befejezni pusztán azért, mert már elhangzott az a bizonyos igen.”

/Jarrid Wilson/

http://bouvet.cafeblog.hu


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
SPIRITUÁLIS GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL