Váratlan fordulatok jönnek! Sorsfordító erők egyesülnek most az életedben!

Váratlan fordulatok és új irányok bukkanhatnak fel az életedben. A jelenlegi helyzeted segít átlátni és rendszerezni a teendőket, és segítséget nyújt a változtatáshoz.

Új munka, új kapcsolat, új üzleti lehetőség… most bármelyik téren kedvező változás indulhat be egyik pillanatról a másikra. Ugye tudod, hogy ez nem csupán az égből az öledbe pottyanó ajándék? Neked is ki kell venned tevékeny és aktív részed a folyamatokból! Ahhoz, hogy valami új beérhessen, a régit, a túlhaladottat le kell tenned, el kell engedned.

Sokak számára most fontos döntéshelyzet adódhat, amikor muszáj valami mellett elköteleződni, és a cél megvalósításába energiát, erőforrásokat fektetni. Most nagyon kedvező időszak van az anyagi dolgaidon, kapcsolataidon, üzleti ügyeiden, és az új ismeretek megszerzésén. Az egyéni szinten bekövetkező hirtelen változások mellett globális szinten is készülődik valami nagy és mély átalakulás. Ami változás most jön, az sorsszerű és elkerülhetetlen.

Most sokak ébrednek rá, hogy emelkedni, fejlődni, változni kell, mert gyökeres átalakulásra van szüksége a világnak. Ennek a változásnak az alapja az egyéni szinten bekövetkező transzformáció, a lélek emelkedése, a spirituális fejlődés, a szintlépés az élet minden területén. Aki erre az életre bevállalta, annak most bele kell állnia! Nem lehet naphosszat egy motivációmentes munkahelyen ücsörögni… nem lehet kiüresedett, látszatkapcsolatokban lébecolni… Finoman szólva is, előbb-utóbb borul a bili…

Tanulni kell, így sokan fognak most bele valamilyen spirituális módszer, technika mélyebb megismerésébe és elsajátításába. Ha Te is elindulsz ezen az úton, vagy végre úgy döntesz, hogy folytatod korábban megkezdett tanulmányaidat, akkor mindenképpen hiteles oktatót, tanítót keress magadnak! Aki túl könnyű utat ígér… aki azzal kecsegtet, hogy tenned sem kell érte, és minden az öledbe hullik… meggondolandó választás. Olyat keress, aki maga is teszi, amiről beszél, aki dolgozik magán, és aki alázattal és odaadással végzi a munkáját!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL