Varázsold jobbá az életed a 7 lelki törvénnyel – hogyan működik?

Lelki lények vagyunk, akik fizikai testben élünk. Ezt fontosnak tartom tisztázni.
A lelki törvények olyan törvények, mint a gravitáció törvénye, akár tudunk róla, akár nem, akkor is működik.

1.) Irányítás-kontroll törvénye.

Olyan mértékben érezzük jól magunkat, amilyen mértékben tudjuk, hogy az irányítás a mi kezünkben van. Az erős önkontrollal rendelkező emberek sokkal elégedettebbek, sikeresebbek és boldogabbak. A gondolatainkkal irányítunk, amelyeket ha egyszer elraktároztuk őket érzésekké válnak. Érzéseinket mindig a gondolataink határozzák meg. Cselekvéseinket pedig az érzéseink határozzák meg. Tehát életünk irányítása a mi kezünkben van azáltal, hogy tökéletesen irányítjuk a gondolatainkat.

2.) A véletlen törvénye.

Ha rosszul tervezünk a bukást tervezzük meg. A lakosság 80% – a így él. Ők azok az emberek akik úgy érzik életüket rajtuk kívül lévő erők irányítják. Nem rendelkeznek világos tervekkel, célokkal. Életük sodródik.

3.) Ok – okozat törvénye.

Alaptörvény. Minden okkal történik. Úgy is hívják, hogy vetés – aratás törvénye. Minden eseménynek oka van. Ha ezt tudjuk a kezünkben az irányítás. Gondolataink az okok, és a körülményeink az okozatok. Mindig mindennek a kezdete egy gondolat. A munkánkkal a kapcsolatainkkal az egészségünkkel, stb. Gondolataink indító okokká, körülményeink okozatokká válnak. Ha meg akarjuk változtatni életünk valamelyik körülményét, a gondolatainkat kell megváltoztatni, ami felett korlátlan hatalmunk van.

4.) A hit törvénye.

Bármiben amiben hiszünk – érzéssel -, valósággá váli számunkra. Mivel cselekedeteinket belső hitünk vezérli. Ha valamiről azt hisszük, hogy megtudom csinálni, vagy azt hogy nem, igazad van! Hitünk olyan mint egy szűrő. Mindent kiszűr ami nem áll összhangban meggyőződésünkkel. Pl. Nem vesszük észre a lehetőségeket, ha úgy hisszük, hogy nincsenek lehetőségeink. Nem látjuk meg a siker lehetőségét, ha eleve úgy hisszük a siker számunkra nem lehetséges. Ha viszont megváltoztatjuk meggyőződésünket, valóságunk is meg fog változni.

5.) Elvárás törvénye.

Amit elvárunk, azt meg is szerezzük. Nem azt szerezzük meg amit akarunk, hanem amit elvárunk. A győztes bízik a győzelmében, elvárja a sikert. Ha szüleink elvárásai kritikusak elégedetlenek, és élítélőek voltak eredményeinket és képességeinket illetően, azt fogjuk tapasztalni, hogy hogy egész életünkben inkább vissza fogjuk magunkat. Ha szüleink bátorítottak, erősek, szeretetteljesek voltak és hittek bennünk, öntudatlanul mindig arra törekszünk majd, hogy életünket az ö elvárásai szerint éljük. Főnökünk elvárásai: ha folyton csak kritizál. mert negatív beállítottságú, akkor nincs túl sok esélyünk a nagy teljesítményre. Ha főnökünknek pozitív elvárásai vannak velünk szemben, egyenesen szárnyalunk. Saját elvárásaink a környezetünkkel szemben: Mindig várj jót, szavakban és tettekben. Önmagunkkal való elvárás, mindig várjuk a legjobbat. Hiszem, hogy ma valami csodás dolog fog történni velem. Mindig várjuk a legjobbat. A természet törvénye szerint meg is történik. Pénzt kapunk, vagy ajándékot, vagy ott a parkoló ahol megszeretnénk állni, nincs sor a postán, stb.

6.) A vonzás törvénye.

A vonzás törvénye kimondja, hogy minden ember egy élő mágnes, amely ellenállhatatlanul magához vonzza azokat az embereket és körülményeket, amelyek összhangban vannak uralkodó gondolatainkkal. Tudjuk, hogy a világegyetemben minden energia, a vibrálás állapotából származik. Minden vibrál Aztán létezik egy kisugárzási törvény, hogy minden vibrálás kifelé hat. Minden amire gondolunk vibrál és kisugárzik belőlünk méghozzá fénysebességgel, tehát távolság sincs. Mindig magunkhoz vonzzunk pozitív, vagy negatív embereket, körülményeket, olyanokat amelyek összhangban vannak uralkodó gondolatainkkal. Ezért rendkívül fontos, hogy arra gondoljunk amit elakarunk érni, amire vágyunk, nem pedig arra amit nem akarunk. Pl: Negatív gondolat – nem akarok beteg lenni, nem akarok adósságot, nem akarok ilyen részeges férjet, nem akarom, hogy megcsaljanak. ezek mind negatív gondolatok. Pozitívan így szól: egészséges akarok lenni, sőt legjobb, ha azt gondolod, hogy már is egészséges vagy, bőségben élek, vagy bőven van pénzem mindenre, antialkoholista férjem van, a férjem hűséges.
Ahogy egyre gyakorlottabbak vagyunk ebben a vonzás törvénye is egyre gyakrabban ,s pontosabban fog működni.

7.) Megfelelés törvénye.

Amilyen belül, olyan kívül! Ez azt jelenti, hogy a külvilág egy tükör. Ami vissza tükrözi mindazt ami belül van. A belső történések külső történésekben tükröződnek. Ha változtatni akarunk külső világunkon, előbb belső világunkat kell megváltoztatni. Ha belül jól érezzük magunkat, kapcsolataink zökkenőmentesek. Kapcsolataink minősége megbízhatóan tükrözi belső személyiségünk minőségét. Ha sikeresebbek akarunk lenni a külvilágban, sikeresnek kell lennünk belső világunkban is. A külső világot, sosem tudjuk kívülről megváltoztatni, nekünk kell megváltozni belülről. Máshogy kell gondolkozni, csak akkor indul meg a külső változás.
Azzá leszel amire gondolsz! Változtasd meg a gondolataidat és megváltozik az életed.

Amiben az emberi elme hinni tud, azt meg is tudja valósítani! (Napoleon Hill)

Részlet: Brian Tracy Főnix Szeminárium anyagából


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL