VASÁRNAPI ANGYALI ÚTMUTATÁS – Április 9: Dolgozz Azrael arkangyallal!

Azrael enyhíti a szenvedést, és felvidítja a búbánattól beárnyékolt szíveket. A mennyek fényét ajándékozza minden léleknek, akit csak megérint, és puszta jelenléte elegendő ahhoz, hogy segítséget nyújtson a bánkódóknak visszanyerni hitüket egy fényesebb holnap reményében.

Azraelnek emberi segítőtársakra van szüksége reménnyel teli üzenetének átadásához. Miután azok, akiket fájdalom gyötör, gyakran nem képesek meghallani a Lelkek birodalmának hangjait, arra van szükségük, hogy emberek közvetítésén keresztül hallják meg a mennyek üzeneteit. Földi angyalként cselekedhetsz, ha megkéred Azraelt, hogy vezéreljen a bánatos vagy a csüggedt emberekkel való érintkezéseid során. Rajtad keresztül szól majd, épp a megfelelő szavakat használván, miközben emelkedett, gyógyító energiát közvetít.
A mai napon hívd magadhoz Azrael arkangyalt, és dolgozz együtt vele, hogy felemeld a szűkölködők energiáit. Ő majd megtisztítja szívedet a gyötrelem maradványaitól, majd veled együtt nekilát annak, hogy másokat is felvilágosítsatok. Azrael arra emlékeztet téged, hogy a boldogság szent dolog, továbbá arra, hogy a legjobb módja tiszteletet mutatni mindazok felé, akik eltávoztak, az, hogy örömöt lelsz saját életedben.
Gondolat a mai napra
Segítségül hívom Azrael arkangyalt, hogy vezérelje gyógyító szavaimat. Azrael, arra kérlek, gyógyítsd meg szívemet minden búbánattól, ami megakadályoz a szeretet jelenlétének tudatosításában. Kérlek, segíts kegyesen elfogadnom a változást, és tudatosítanom, hogy igazán senki és semmi nem veszett el sosem.
Doreen Virtue

Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Lájkold kedvenc képes idézetes oldalunkat itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL