VASÁRNAPI ANGYALI ÚTMUTATÁS – Tartsd tiszteletben egyezségeidet!

Ahányszor csak tiszteletben tartod a megállapodásaidat, benső lényed mosolyra fakad. Önbizalmad megnő, ahányszor betartasz egy ígéretet, hiszen megtanulsz hinni önmagadban.

Ha tisztelettel és igazságosan bánsz másokkal, az univerzum is ugyanezt juttatja vissza hozzád – más szóval: cselekedeteid a saját magadba és a jövődbe való befektetések. Arról tanítanak, hogy mindaddig, amíg tiszteletre méltó tetteiden keresztül bölcsen cselekedsz, megbízhatsz a többiekben és a világban.
A legfontosabb ígéretek azok, amelyeket önmagadnak teszel. Amikor megfogadod, hogy pozitív változásokat iktatsz be, egészségesebb szokásokat veszel fel, vagy ehhez hasonlókat, belső éned olyannyira fellelkesül, akár egy gyermek, akinek a szülei mókás jutalmat ígértek. Ha betartod ezeket az elhatározásaidat, lelked biztonságban és szeretve érzi majd magát, és ragyogni fog a boldogságtól.
Ma tartsd be az önmagadnak és a többieknek tett ígéretedet. Megéri erőt fektetni ennek megvalósításába a learatandó jutalmak végett… megígérjük!
Gondolat a mai napra

Ígéreteimet betartom önmagam és a többiek felé. Egyezségeimet tiszteletben tartom, szavaimat pedig betartom, és ez jólesik.

Doreen Virtue

Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.hu)

Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Lájkold kedvenc képes idézetes oldalunkat itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

A cikk teljes egészében nem vehető át, csak a bevezető szöveg, aztán oldalra mutató link elhelyezésével olvashatják tovább cikkünket!