Vasárnapi nap személyes üzenete minden csillagjegynek

Vasárnapi nap személyes üzenete minden csillagjegynek

A csillagok mindig iránymutatásul szolgálnak számunkra, a mi dolgunk, hogy megfigyeljük, mi az, amiről informálni szeretnének minket. Íme, minden egyes csillagjegy napi személyes üzenete.

Kos

Egy számodra kedves személy eléggé maga alatt lesz és kerülni szeretné a nyüzsgést. Tiszteld az akaratát és ne légy vele erőszakos. Inkább támogasd.

Bika

Engedd felszínre jutni a játékos oldalad. Nincs vesztenivalód, sőt, a pozitív hozzáállás kapukat nyithat meg előtted.

Ikrek

Ideje megállnod egy kicsit és lazítanod. Az elmúlt időszakban eléggé túlhajtottad magad. Csinálj valamit, ami kikapcsol és örömet okoz.

Rák

Koncentrálj az igazán fontos dolgokra és ne aggódj amiatt, hogy amit kitűztél, nem fogod tudni megvalósítani. Sikerülni fog és a barátaidra is lesz időd mellette.

Oroszlán

Látogass meg egy számodra fontos személyt, aki nem önmaga mostanában. Sikerül ezen változtatni, de ahhoz te is kellesz. Légy a támasza.

Szűz

Nyisd ki jobban a szemed és vizsgáld a nagyobb képet, mielőtt eldöntenéd, hogy melyik irányba indulj el. Őrizd meg a pozitív hozzáállásodat.

Mérleg

Vigyázz egy fontos kapcsolatodra. Ami közted és eközött a személy között van, az nagyon egyedülálló és mások számára nem is érthető, de nektek mindennél többet jelent.

Skorpió

Képes vagy ledönteni a téged visszatartó falakat és egy szituációt teljesen megváltoztatni, még ha néhány nézeteltérésen keresztül is kell jutnod.

Nyilas

Elgondolkozol azon, hogy eddig mi tartott vissza attól, hogy egy személyes ügyet megoldj. Emeld fel a telefonod és tárcsázz, senki nem fogja megtenni helyetted.

Bak

Lehetőséged lesz egy teljesen új irányba elindulni, bár az ötlettől egy szeretted nem lesz elragadtatva. A döntésedet nem bízhatod másra.

Vízöntő

Szeretnél kikapcsolódni, de egy személyes ügy utadat állja. Eléggé le vagy terhelve lelkileg, így egy napot ideje kizárólag magadra szánni.

Halak

Képes vagy nyitni egy új látásmód felé és eddig nem értetted, hogy mi tartott vissza tőle. Ne rágd tovább magad rajta, hanem élvezd a pillanat nyújtotta szabadságot.

otletdivak.hu


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL