Így indítsd be a vonzás törvényét, mi az oka annak, ha egyes kívánságaid nem teljesülnek?

Ez a három legfontosabb dolog amivel tisztában kell lenned, ahhoz hogy be tudd indítani életedben a vonzás törvényét, és megteremtheted életedben amire vágysz! 

Az emberek csak annyit tudnak erről a törvényről, hogy amennyiben megváltoztatják a gondolkodásmódjukat, és erősen arra összpontosítanak, amit meg szeretnének valósítani, akkor a vonzás törvénye úgy fog működni, mint a karikacsapás.

 

1. A Vonzás törvény nem más, mint a Tükröződés törvénye, amely azt jelenti, hogy amit a tükörben látunk, a valóságban is az fog létrejönni, megtörténni.

2. Annak ellenére, hogy mindig igyekszünk pozitívan gondolkodni, abban a reményben, hogy ezáltal megvalósíthatjuk álmainkat, figyeljünk a tudatalattinkra is, hiszen lehet, hogy itt ellentmondásba keveredünk, és nem akarjuk igazából elérni a céljainkat, vagy félünk a változástól.

3. Az Univerzumban számtalan vibrációs energiaforrás van. Mikor valami valós dologra koncentrálunk, akkor ezen vibrációs energiáktól merítünk erőt.

Fontos tudnunk,  hogy milyen nagy szerepet játszik életünkben a tudatalatti működése!

Teal Swan, és más spirituális szakértők is, a tudatalattit árnyéknak nevezik. Teal Swan elmondása szerint, amikor megszületünk, az egónk még nincs teljesen kifejlődve, és ez idővel az emberi kapcsolataink hatására alakul. Tehát az egónk a szocializációval párhuzamosan fejlődik.

Életünk során megtapasztaljuk a szeretet, ami gyerekkorban rendkívül fontos, de ugyanekkor a büntetésre is sor szokott kerülni, ami rossz érzést vált ki. E kettőség (pozitív és negatív érzések) sarkal arra, hogy tudatosan különválasszuk az érzéseket, dolgokat, és ezzel egyidőben pedig máris megszületik a tudatalatti. Ezen tudatalatti töredékeket fel kell ismernünk és integrálnunk kell tudatosan, egyszóval az életünk részévé kell tennünk, másképp nem fog működni a Vonzás törvénye.


Amennyiben hasznosnak találtad a cikkünket, másoknak is segíthetsz vele, ha megosztod az itt olvasott tudást.


ÉRDEKELHET TÉGED:

5 módszer, hogyan használd a vonzás törvényét ahhoz, hogy bőséget teremts az életedben


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
SPIRITUÁLIS GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL