A szerelem bevonzása, a Vonzás törvénye a szerelemben

Elgondolkodtál már rajta, mit kellene tenned, hogy megtaláld életed szerelmét? Olyan társról álmodsz, aki szeret, dédelget és rajong érted? Ha a lélektársad után vágyakozol, akkor megmutatjuk neked, hogyan használd a Vonzás Törvényét arra, hogy felkészítsd a testedet, az elmédet és a lelkedet szerelmed érkezésére.

Ez a mi csodálatos univerzumunk arra van programozva, hogy olyan embereket, tapasztalatokat hozzon az utunkba, akik, és amelyek megfelelnek személyes hitrendszerünknek. Mi történik, ha nem hiszed, hogy valaha is megtalálod Őt? Könnyen meglehet, hogy nem is fogod. De ha meg tanulsz hinni benne, hogy Ő nemcsak hogy létezik, de maga is aktívan keres téged, azzal kitárod az ajtót az igaz szerelem előtt. A zsák ugyanis mindig megtalálja a foltját, tehát mindenki számára létezik egy másik fél – egy tökéletes társ -, akivel összeillik. Bárki legyen, akárhány éves, mindenki rátalálhat az igazira, ha minden szinten felkészíti magát arra, hogy energetikailag tökéletesen együtt rezegjen azzal a szerelemmel, amelyet keres.

Csakis akkor válhatunk sikeressé életünk bármely területén, ha egyensúlyba hozzuk meggyőződéseinket és tetteinket. Ezért az első számú cél az, hogy megszerezd azt a bizonyosságot, hogy a lélektársad nemcsak létezik, de ő is alig várja, hogy rád találjon. Ha helyet készítesz neki az életedben, a szerelem meg fogja találni a hozzád vezető utat, és még a legvalószínűtlenebb párosítások is elképzelhetők.

Ne csak lásd, érezd!

Nem elég csupán elképzelni a dolgokat – egész lényeddel, minden egyes sejteddel érezned kell az eredményt, amelyet meg akarsz teremteni, hogy képes légy magadhoz vonzani. Az érzés – és nem a kép – hordozza a vonzáshoz szükséges hajtóerőt. Ahogy kifejleszted magadban azokat az érzéseket, amelyeket a lélektársaddal szeretnél megtapasztalni, és elkezdesz úgy élni, mintha már veled lenne, automatikusan olyan impulzusok és késztetések érnek, amelyek ráirányítanak a felé vezető útra. Hogy a legjobb eredményt hozhasd ki az érzésítésekből, tedd meg az alábbiakat:

• Írd le az érzéseidet, az igényeidet a nagy Ő-vel kapcsolatban, és olvasd fel őket magadnak, miközben fekszel vagy ülsz egy kényelmes székben, egy olyan szobában, ahol nem zavar senki és semmi. Azt is képzeld el ilyenkor, hogyan fogod magad érezni, ha végre elérkezik hozzád.
• Húzd be a függönyt, gyújts meg egy gyertyát, és ha sok a külső zaj, használj füldugót.
• Döntsd el, hogy naponta vagy esetleg hetente akarod-e végezni őket – teljesen tőled függ.

A hit

Néhány (vagy épp számtalan) rossz kapcsolat után az ember könnyen bezárkózik, feladja, és nem akarja elhinni, hogy a neki megfelelő ember egyáltalán létezik. A szívünk ilyenkor szerelemre áhítozik, de az elménk kitartóan állítja, hogy lehetetlen elérni, és máris kész a belső kötélhúzás. Amikor a meggyőződésünk ellentmond a vágyainknak, belső konfliktust élünk meg, ez pedig nem csupán megbénít, de lehetetlenné is teszi, hogy észrevegyük a szerelmi lehetőségeket, amelye körülvesznek bennünket.

A vonzás univerzális törvénye kimondja, hogy olyan embereket, eseményeket és körülményeket vonzunk magunkhoz, akik, és amelyek illenek belső létállapotunkhoz. Más szóval olyan tapasztalatokat élünk át, amelyek megfelelnek meggyőződésrendszerünknek. Ha hiszünk benne, hogy a világ tele van szerelemmel, mi pedig méltóak vagyunk rá, hogy adjunk és kapjunk belőle, más minőségű kapcsolatokat fogunk magunkhoz vonzani, mint egy olyan ember, aki a szűkösségben hisz, vagy úgy érzi, nem érdemli meg a boldogságot. Tehát a receptnek, amelynek segítségével elérheted, hogy a lélektársad megjelenjen az életedben, nagyon fontos első lépése az, hogy higgy benne – és tudd -, hogy ez az ember él valahol. Ha még nem hiszed 100 %-os biztonsággal, hogy lélektársad él valahol, tudatosan keresned kell a bizonyítékokat, amelyek képesek változtatni ezen a helyzeten. Ha nagyon mélyen, legbensőbb lényedből hiszed, hogy a lélektársad létezik, a határok és a korlátok szertefoszlanak – és ő a legkülönfélébb módokon léphet be az életedbe. Nem kell tudnod, a lélektársad hogyan, hol és mikor bukkan majd fel. Jelenleg az egyetlen dolgod, hogy tápláld magadban a hitet, miszerint létezik, és egymásra találtok, ha eljön az ideje.

Szintén neki kell látnod, hogy levetkőzd azokat az önmagaddal kapcsolatos negatív hiedelmeket, amelyeket az évek során észrevétlenül magadévá tettél. Ha pl. mélyen magadba nézel, hiszel-e benne, hogy szerethető vagy? Netán úgy érzed, hogy túl öreg, túl kövér, túl sérült vagy, aki iránt senki sem érdeklődik, aki túl sok terhet cipel? Ezek csak reflexszerű kifogások, amelyek többnyire fogva tartják az embert. Rengeteg bizonyíték van rá, hogy a szerelem bárki számára elérhető, korra, testsúlyra, keresetre vagy bármilyen más tényezőre való tekintet nélkül, amelyekről azt gondoljuk, hátráltatnak minket párunk megtalálásában. Bárhogy alakult is eddigi személyes történetünk a kapcsolatokat illetően, dönthetünk úgy, hogy mostantól magunkévá tesszük a meggyőződést, hogy mindez csak előkészület volt az igaz szerelem megtalálásához.

A régi meggyőződések elengedése

Kezdd azzal, hogy felidézed életed legrosszabbul sikerült romantikus találkozásait – azokat az embereket, akik nem voltak kedvesek és szeretetteljesek veled, azokat, akiket legszívesebben elfelejtenél, azokat, akik a leginkább megbántottak, akik visszaéltek a bizalmaddal, akik miatt bezártad a szívedet. Most pedig képzeld el, hogy ezek a régmúlt szeretők mind ott állnak veled szemben. Engedd meg magadnak, hogy újra érezd a fájdalmat, amelyet a múltban okoztak neked. Ha ezzel meg vagy, tedd fel magadnak a kérdést, hogy vajon mit hittél magadról, amikor engedted, hogy így bánjanak veled. Azt hitted, nem érdemelsz jobbat? Hogy nincs jogod többet kérni? Hogy nem vagy szerethető? Most végy egy nagy lélegzetet, és kérdezd meg magadtól: „Hajlandó vagyok elengedni ezeket a régi meggyőződéseket?”. Figyelj a belülről érkező válaszra, és ha valóban készen állsz rá, hogy elengedd őket, képzeld el, amint az összes ósdi, fájdalmas érzést, hitet és korlátot mentálisan kivetíted a régi szeretőidre, akik még mindig ott állnak előtted. Lásd, ahogy visszaöntöd azokat a fájdalmas érzéseket a volt szeretőidre. Időzz egy percet ebben a képben, és figyeld meg, milyen érzés.

Ha ezzel meg vagy, képzeld el, hogy van a kezedben egy spray. Lásd magad, amint a volt szeretőidre irányítod, és rájuk fújod annak tartalmát. Hagyj időt magadnak arra, hogy megízleld, milyen érzés kifújni a festéket, és egyetlen nagy buborékká dermeszteni azt a sok negatív emléket, tapasztalatot és hitet. Többé már nem tartoznak hozzád, leváltak rólad. Sóhajts egy nagyon és élvezd ennek szabadságát. Jó. Akkor most képzelt el, hogy a bal kezedben egy hatalmas, hegyes tűt tartasz. Ha készen állsz, szúrd ki vele azt a hatalmas buborékot, és nézd végig, ahogy szétdurran, majd eltűnik a semmibe. Ezek az emberek mostantól kezdve kitörlődtek a tudatodból… És velük együtt a múlt fájdalmas érzései, meggyőződései, tapasztalatai. Érezd, milyen most, hogy nem kell tovább cipelned a múlt terheit, érezd a szabadságot, az új lehetőségeket, a megkönnyebbülést.

Ne sajnáld soha az időt arra, hogy végiggondold, mi mindened van, amit adhatsz: szeretetet, amelyet adsz, és amelyen osztozol, kedvességet és melegséget, amely belőled árad – nem is beszélve a többi pozitív tulajdonságodról.

Végső soron nem a te dolgod, hogy kitaláld, HOGYAN jelenik majd meg a lélektársad a színen. A te dolgod csak az, hogy készen, örömmel és nyitottan várd és fogadd a szerelmét. Érted van, neked van, mindig is ott volt neked. Csak emlékezned kell a szeretetre, ami te magad vagy, és ha sikerül, az univerzum még többet hoz majd neked. Más szóval: semmit nem kell tenned, egyszerűen csak létezned kell, egy bizonyos módon. Légy a szeretetteljes ember, aki vagy, élj annak tudatában, hogy megérdemelsz egy szerető, elkötelezett kapcsolatot, és élvezd ki a várakozás idejét, amíg szerelmesed megérkezik hozzád. Ha hiszel benne, hogy lélektársad él valahol, hogy megérdemled őt, és hogy az univerzum ügyesen elrendezi majd, hogy találkozzatok, máris megteremtetted az alapot a recept következő lépésének alkalmazásához – ez pedig nem más, mint hogy felépítesz egy látomást magadról és az életedről, mintha ezek a meggyőződések már mindennapos valóság volnának.

Kincskereső térkép a szerelemhez

A „kincskereső térkép” a tudatos teremtés hatékony eszköze, mivel segít, hogy intuitív és objektív ódon is tisztázd, milyen tapasztalatra vágyik a szíved. Úgy működik, mint egy vizuális emlékeztető, amely újra és újra felidézi benned, milyen élet megteremtésén is fáradozol. Készíthetsz kincskereső térképet, amelyen 100 %-ig a lélektársadra koncentrálsz, vagy feloszthatod azt a négy fő terület szerint:

1. Szerelem és kapcsolatok
2. Egészség és erőnlét
3. Karrier és pénz
4. Spirituális és érzelmi elégedettség

Kellékek a térkép elkészítéséhez

• méretes kartonlap vagy hungarocell tábla,
• jó nagy rakás a kedvenc magazinjaidból, amelyek tükrözik egyéni érdeklődésedet és stílusodat,
• ragasztó és olló,
• néhány nyugodt óra, amelyet kizárólag erre a feladatra szánsz.

A térkép elkészítése

Lapozd át a magazinokat és vágd ki azokat a képeket, szavakat, fotókat, amelyek valamiért elnyerik a tetszésedet. Próbálj meg nem sokat gondolkodni rajta, mely képet választod ki, inkább bízz a megérzéseidben, hogy mi az, ami közel áll hozzád. Arra azonban figyelj oda, hogy legyen közöttük legalább egy, amelyik szerelmespárt ábrázol. Ezekkel a képekkel az a cél, hogy felidézz magadban egy érzést, nem pedig az, hogy megteremtsd azokat, amelyek, vagy akik modellül szolgáltak hozzájuk. Tehát olyan képeket keress, amelyek a leginkább kifejezik, közvetítik mindazt, amire vágysz, ahelyett, hogy egy vonzó arcra vadásznál. A szerelmet, romantikát, elkötelezettséget és örömöt ábrázoló képek mind nagyon jók. És ami nagyon fontos: magadról is fel kell tenned egy fotót – olyat, amelyiken nagyon boldog vagy. Fordulj a képhez olyan szavakkal, amelyek kifejezik és nyomatékosítják a szerelem megtalálásával kapcsolatos pozitív meggyőződéseket. A térkép akkor jó, ha megerősít benne, hogy a tökéletes társad szeret, dédelget és rajong érted.

A felszínen talán humbugnak, vagy hókusz-pókusznak tűnik, de az egész folyamat voltaképpen nem más, mint azoknak a tulajdonságoknak a felszínre hozása, amelyek számodra fontosak egy partnerben, és amelyekkel talán nem vagy tisztában. Azáltal, hogy mindennap rápillantasz a térképedre, újra és újra emlékezteted magad az értékeidre, sőt, ott is észreveszed majd őket, ahol azelőtt elkerülték a figyelmedet.

Ki is az a lélektárs?
A „lélektárs” fogalma talán ismerős neked, talán nem. Lélektársad olyasvalaki, akihez szokatlanul mély és komoly kapcsolat fűz, és úgy érzed, vele igazán önmagad lehetsz. Olyasvalaki, akit feltétel nélkül szeretsz, és aki feltétel nélkül szeret. A lélektársad tehát olyasvalaki, aki „teljessé tesz” téged.

pozitív gondolatok


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


8 órás lelki béke teremtő zene!

Az alvás teljes ideje alatt közvetíti a békés, mély, nyugodt alvást segítő hanghullámokat. Ha nehezen alszol el, a legjobb választás a mélyálomba merüléshez! A zene hallgatásának segítségévell testünk teljesen ellazul, és a béke, nyugalom rezésére hangolódik. Fejhallgatóval vagy fülhallgatóval hallgatva az alvás hatékonyabb és pihentetőbb. Alvás közben helyreállítja a belső békédet, és megszabadít a negatív energiáktól. 8 óra hosszúsággal tökéletes az alvás teljes időtartama alatti hallgatáshoz. Kellemes pihenést!

Ez a zene a Titkos rezésformula frekvenciáit tartalmazzák,
amelyek egyedivé és rendkívül hatékonnyá teszik.

Fontos a véleményed, nyomj egy lájkot ha tetszett és írd meg kommentben hogy segítette az alvásodat vagy sem!


Pozitív energiával feltöltő, tisztító tibeti hangtál zene 10 perc

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Egy órás csakra hangoló és gyógyító zene, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

Egy órás nyugtató hangfürdő

Ez a zene 20 perc alatt feltölt pozitív energiával és levezeti a nap során felgyülemlett stresszt. Tökéletes elalvást segítő tenger hullámzással.


Nyugtató, 15 perces csakra hangoló meditáció, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

A Tibeti hangtál rezgései megszabadítanak Téged és az otthonodat a negatív energiáktól és feltölt pozitív energiával ?


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL