Vonzd be a szerencsédet a telihold erejével! 5 lépésben bemutatjuk a módszerünket!

Vonzd be a szerencsédet a telihold erejével!

1 lépés:

Csak is jó okból kívánj! Olyan kívánságok, melyek másnak ártanak, vagy értelmetlenek, például legyen egy zöld színű szép ruhám, vagy szeressen belém a barátnőm párja, nem fognak teljesülni. Az égiek csak is abban az esetben állnak melléd kérésed megvalósításához, ha az által több leszel, és a világ is jobb lesz. Tehát az első és legfontosabb lépés, hogy jól fogalmazd meg, mit is szeretnél bevonzani!

2 lépés:

Gondolkodj pozitívan, hogy működjön a vonzás törvénye! Ahhoz, hogy kívánságod valóra válhasson nyitnod kell a világ felé! Szeretnél szebb alakot? Menj el sportolni napi 30 percet, és lelkületed sokkal inkább el fogja hinni azt, hogy képes vagy megkapni amit akarsz. Fontos, hogy tegyél is valamit a célodért, mert csak így tudod a megfelelő lelki állapotot megidézni. Bármilyen apróság megteszi!

3 lépés:

Reggel, ébredéskor legyen mindig az az első gondolatod, hogy bekövetkezik a beteljesülés! Reggel az agy és lélek is egy olyan tudatállapot küszöbén van, amikor még képes arra, hogy teremtsen. Ha tehát ébredéskor egy nagyon pozitív képet képzelsz magad elé, hogy beteljesül a kívánságod, azzal nagyon sokat teszel az ügyed érdekében.

4 lépés:

Lefekvés előtt kérd az angyalokat, hogy küldjenek számodra segítő álmokat. Ha ezt követően éjszaka élénk álmot látsz, azzal kapcsolatban érdemes felkeresned egy álomfejtő szakembert, aki segít abban, mit is üzentek neked fentről. Ha megérted a mágikus erő által küldött üzenetet, kérésed hamarabb teljesülhet!

5 lépés:

Megtisztulás minden teliholdkor! Ahhoz, hogy a mágikus erő megfelelően áramolhasson kívánságod felé, fontos, hogy minden negatívumtól megtisztulj. Ezt érdemes akár minden hónapban elvégezni, hiszen a rohanó világban gyakran kerülünk szembe a stressz, az irigység, a tudatlanság és bizony a gonosz árnyaival.

ötlet: http://astro24h.hu


SEGÍTSÉG IDE KATTINTVA:

Itt a siker és anyagi bőség és Mandalája – fogadd szeretettel és oszd meg!


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL